Playstation yaz indirimi başladı mı? İndirimli oyunlar hangileri?

Playstation kullanıcıları, artık geleneksel hale gelen yaz indirimi için sabırsızlanıyordu. Playstation Store yaz indirimi başladı mı? İndirimli oyunlar hangileri? Ayrıntıları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Playstation Store'un geleneksel hale gelen yaz indirimi oyun severlerin sabırsızlıkla beklediği dönemlerden biri... Peki Playstation yaz indirimi başladı mı? İndirimli oyunlar hangileri? Konuyla ilgili tüm bilgileri ve indirimli oyunları haberimizde bizin için derledik.

Playstation yaz indirimi başladı mı? İndirimli oyunlar hangileri?


PlayStation Store’un büyük yaz indirimleri başladı. 8 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan kampanyada yüzde 60’a varan indirimler oyun severleri bekliyor. PlayStation 4, PS VR, PS3 ve PS Vita kullanıcılarına yönelik yaz indirimlerinde oyunların yanı sıra DLC paketleri de indirime girdi.

Öte yandan önceki indirim dönemlerinde olduğu gibi PS Plus aboneleri, bazı oyunlarda indirime ek yüzde 10 indirim gibi fırsatlardan da yararlanabiliyor.

İndirime giren oyunlardan bazıları şöyle:

The Witcher 3: 89 TL yerine 49 TL
Batman:Arkham Knight: 59 TL yerine 41,99 TL
Grand Theft Auto V: 164 TL yerine 59 TL
Assassin's Creed Üçlü Paket: Black Flag, Unity, Syndicate : 239 TL yerine 89 TL
Borderlands: The Handsome Collection: 254 TL yerine 29,99 TL
Mortal Kombat X: 59 TL yerine 41,99 TL
Just Cause 3: 89 TL yerine 17,89 TL
Just Cause 3 XL: 134 TL yerine 26,99 TL
Project Cars - Game of the year edition: 149 TL yerine 39 TL
Heavy Rain & Beyond: Two Souls: 119 TL yerine 49 TL
Sniper Elite 3: 89 TL yerine 23,99 TL
Tom Clansy Division: 179 TL yerine 107,40 TL
LEGO Marvel's Avengers Lüks Sürümü: 209 TL yerine 74 TL

Playstation yaz indirimi başladı mı? İndirimli oyunlar hangileri? - Resim : 2

PLAYSTATION NEDİR?
PlayStation, Sony Computer Entertainment tarafından geliştirilen video oyun konsolu serisi markası. İlk olarak 3 Aralık 1994 tarihinde, Japonya'da tanıtılan marka kapsamında beşinci, altıncı ve yedinci nesil video oyun konsolları üretildi. Günümüzde PlayStation markası altında dört ev konsolu, iki taşınabilir konsol, bir medya merkezi, çevrimiçi servis, telefon ile birlikte çeşitli oyun kumandası ve dergiler bulunmaktadır.

Serinin ilk konsolu olan ve 1994'te piyasaya sürülen PlayStation, satışa sunulduğu tarihten yaklaşık 9 yıl 6 aylık süre sonrasına kadar dünya çapında 100 milyonun üstünde sattı ve bu başarıyı elde eden ilk video oyunu konsolu oldu. Ardılı niteliğinde olan ve ilk olarak 2000'de satışa sunulan PlayStation 2, 31 Ocak 2011 itibarıyla sattığı 150 milyonun üzerindeki ürünle en çok satılan video oyunu konsolu oldu. Serinin üçüncü ev konsolu olan PlayStation 3 ise 29 Mart 2011 tarihi itibarıyla dünya genelinde 50 milyonun üzerinde bir satış rakamı elde etti. 2004'ün sonunda çıkarılan ve 2011'in üçüncü çeyreği itibarıyla yaklaşık 58,9 milyon ünite satan PlayStation Portable, serinin ilk taşınabilir oyun konsolu oldu. PlayStation Portable'ın ardılı olan PlayStation Vita'nın ise 2012'nin ilk çeyreğinde satışa sunulmuştur.

Öte yandan PlayStation markası altında PSX isimli PlayStation ve PlayStation 2 entegreli dijital video kaydedicisi yayınlandı. Fakat yüksek fiyatı sebebiyle kısa ömürlü oldu ve Japonya dışında satışa sunulmadı. 2010'da üretilen PlayStation 2 entegreli Sony Bravia televizyon ise yine sadece Japonya'da piyasaya sürüldü. Serinin ana oyun kumandası ise DualShock adı altında üretildi ve 28 Haziran 2008 itibarıyla 28 milyonun üzerinde satıldı.

Playstation yaz indirimi başladı mı? İndirimli oyunlar hangileri? ile ilgili etiketler Playstation playstation store ps4 yaz indirimi indirimli oyunlar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.