PlayStation Plus Mart 2023 oyunları belli oldu! Aralarında ücretsiz oyunlarda var!

Henüz yeni aya girmeden oyunlarını duyuran PS Plus, Mart 2023 oyunlarını duyurdu. Ayrıca PS Plus Essential abonelerine vereceği ücretsiz oyunlarda belli oldu! İşte detaylar...

Playstation Plus, Mart 2023 oyunlarını kullanıcılarına duyurdu. Ayrıca PlayStation Plus'ın  en düşük abonelik planı olan PlayStation Plus Essential sahiplerine verileceği ücretsiz oyunlarda belli oldu.

PlayStation Plus Essential Oyunları

Battlefield 2042 (PlayStation 5, PlayStation 4)
Code Vein (PlayStation 4)
Minecraft Dungeons (PlayStation 4)

NOT: Bu oyunlar 7 Mart'ta PS Plus'ın en düşük aboneliğinde erişime açılacak ve 4 Nisan'a kadar kalacak. Eğer belirlenen süreye kadar hesabınıza eklerseniz, oyunları PS Plus aboneliğiniz olduğu sürece erişebilirsiniz.

PS Plus Extra ve Deluxe Oyunları

Ghostwire: Tokyo (PlayStation 5)
Immortals: Fenyx Rising (PlayStation 5, PlayStation 4)
Tchia (PlayStation 5, PlayStation 4)
Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction (PlayStation 5, PlayStation 4)
Uncharted: Legacy of Thieves Collection (PlayStation 5)

NOT: Bu oyunları Mart ayı içerisinde Extra ve Deluxe aboneleri için erişime açılacak ve kütüphaneden kaldırılmadıkları süre boyunca oynayabileceksiniz.

PlayStation Plus Mart 2023 oyunları belli oldu! Aralarında ücretsiz oyunlarda var! ile ilgili etiketler Amazon Prime Gaming
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.