PlayStation patronu Jim Ryan bırakıyor! 30 yıllık maceranın sonu...

Teknoloji devi Sony'nin en önemli markalarından olan PlayStation'ın patronu Jim Ryan, şirketteki 30 yıllık macerasının sona erip emekliye ayrılacağını açıkladı.

Japon teknoloji devi Sony, 30 yıldır bünyesinde çalışan ve 4 yıldır PlayStation'ın başında olan Jim Ryan'ın şirketten ayrılmaya karar verdiğini açıkladı.

2024'TE BIRAKIYOR

Sony'den yapılan açıklamada, Jim Ryan'ın Mart 2024 itibarıyla görevden ayrılacağı ve şirketin COO'su ve CFO'su olarak görev yapan Hiroki Totoki'nin PlayStation'ın başına geçeceği belirtildi.

Önümüzdeki ay Sony Interactive Entertainment Başkanı olarak görev yapmaya başlayacak olan Totoki, 1 Nisan 2024 itibarıyla CEO'luk görevini geçici olarak devralacak. İlerleyen dönemlerde ise yönetim kademesi Sony tarafından yeniden şekillendirilecek.

JIM RYAN NEDEN BIRAKIYOR?

Jim Ryan, yaptığı açıklamada Avrupa'da yaşayıp Kuzey Amerika'da çalışmanın oldukça zorlamaya başladığını söyledi ancak neden bıraktığıyla ilgili kesin bir neden belirtmedi.

PlayStation 5'in en önemli sorumlularından olan Jim Ryan'ın ayrılığının şirkette nasıl bir değişiklik yaratacağı merak konusu. Ryan, 4 yıldır PlayStation patornluğu yapmasına rağmen 30 yıldır Sony içerisinde önemli sorumluluklar aldı.

 

PlayStation patronu Jim Ryan bırakıyor! 30 yıllık maceranın sonu... ile ilgili etiketler PlayStation Sony
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.