PKK/YPG aşiret reislerini öldürüyor! Halk isyanda...

Suriye’nin petrol zengini olan kenti Deir Ezzor’un Havaic'te halk, PKK/YPG'li teröristler ile aralarında yaşanan çatışmadan sonra örgütün karargâhını ele geçirdi. Halk, ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinden, öldürülen Akeydat aşireti liderlerinin faillerinin bulunup ortaya çıkarılmasını istedi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Suriye’nin çeşitli yerlerinde, hemen hemen her gün meydana gelen olaylar bitmek bilmiyor.
Bölücü terör örgütü PKK/PYD kontrolündeki Deir Ezzor’da bazı aşiret reisleri öldürülüyor ve kaçırılıyor. 

DEIR ZOR KENTİ HALKI PKK/YPG’YE İSYAN EDİYOR

Geçtiğimiz hafta, Deir Ezzor’da, Süleyman el-Kessar adlı aşiret reisi,evinin önünde silahlı saldırıya uğramış ve yaşamını yitirmişti. El Kessar’ın bir zamanlar DEAŞ’a, şimdi ise PKK/YPG’ye gençleri teşvik ettiği iddia edilmişti. Bölge halkı PKK/YPG’nin, kendilerine eleman ve haraç vermeyen aşiret reislerini öldürerek, suçu DEAŞ’ın üzerine attığını öne sürüyor.

HALK PKK/YPG’YE SAVAŞ AÇTI!

SuperHaber’in yerel kaynaklardan aldığı bilgilere göre, Suriye’nin petrol zangini kenti olan Deir Ezzor’un Havaic kasabasında, halk PKK/YPG'li teröristler ile aralarında yaşanan çatışmadan sonra örgütün karargâhını ele geçirdi.

“KATİLLERİ BULUN”

Halkın, ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinden, öldürülen Akeydat aşireti liderlerinin faillerini bulmasını ve ortaya çıkarmasını istediği öğrenildi.

DEIR EZZOR’DA ÇATIŞMA

Deir Ezzor'un doğusundaki Ebu Hamam kasabasına baskın düzenleyen YPG/PKK'lı teröristler ile halk arasında çatışma yaşandı, yaşanan çatışmada uzun namlulu silahlarla el bombaları kullanıldı.

HALK YPG'Lİ 6 TERÖRİSTİ ESİR ALDI

Deir Ezzor'un doğusundaki Cideydet Akeydat kasabasında PKK/YPG'li teröristlerin bir grup genci alıkoyup darp etmesi ve genci de kurşunla yaralaması üzerinde halk, 6 PKK/YPG'li teröristi esir aldı.

Deir Zor’da şehir halkının terör örgütüne isyanı ve çatışmalar sürerken, doğudaki Havaic kasabasında iki aile arasında yaşanan çatışmada Akeydat aşireti önderlerinden Amtaşer Ahmud el-Hafel ölürken, İbrahim Halil Aboud el-Cedân el-Hafel ise yaralandı.

 

PKK/YPG aşiret reislerini öldürüyor! Halk isyanda... ile ilgili etiketler Suriye pkk/ygp
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.