PKK'ya korona önlemli temizlik

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki PKK hedeflerini Pençe-Kartal operasyonuyla vurdu. Şu ana kadar 81 hedefin imha edildiği operasyon, sosyal medyada koronavirüs önlemleri anımsatılarak 'maske, sosyal mesafe, hijyen' notuyla paylaşıldı. O paylaşım binlerce beğeni aldı.

Irak'ın kuzeyinde bulunan ve PKK'lı teröristlerin üs olarak kullandığı Sincar, Karacak, Kandil, Zap, Avaşin Basyan ve Hakurk'a Türk Silahlı Kuvvetleri’nce hava harekatı düzenlendi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada "Teröristlere ait barınak, sığınak ve mağaralardan oluşan 81 hedef imha edilmiştir." denildi.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK DESTEK

Sosyal medyada TSK'ya destek veren paylaşımlar yapılırken, '#PenceKartal' etiketi Türkiye gündeminde ilk sıralara yerleşti.

PKK'ya korona önlemli temizlik

BEĞENİ REKORU KIRDI

Koronavirüs önlemlerinin anımsatıldığı bir paylaşım ise beğeni rekoru kırıldı. Paylaşımda 'maske, sosyal mesafe ve hijyen' kuralları terörist temizliğine uyarlandı.

 

 

PKK'ya korona önlemli temizlik ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı PKK Türk Silahlı Kuvvetleri terörist Operasyon pençe kartal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.