PKK'ya hava harekatı! Kandil ve Lice'de F-16'lar vurdu/Video...

Türk Silahlı kuvvetleri bu sabah saatlerinde Irak'ın kuzeyinde bulunan Kandil bölgesi ile Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında hava harekatı düzenlendiğini açıkladı. Savaş uçaklarının hainlere bomba yağdırdığı anların görüntüleri de yayınlandı.

Türk Silahlı kuvvetleri bu sabah saatlerinde Irak'ın kuzeyinde bulunan Kandil bölgesi ile Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında hava harekatı düzenlendiğini açıkladı... TSK'dan yapılan açıklamada Kandil'de 3, Lice'de 2 olmak üzere 5 PKK'lı teröristin öldürüldüğü belirtildi...

KANDİL'E HAVA HAREKÂTI

TSK'dan yapılan açıklamada Kandil'e düzenlenen hava harekatı hakkında şu bilgiler paylaşıldı:

"31 Mayıs 2017 günü sabah saatlerinde, alınan anlık bir istihbarat sonucunda, bölücü terör örgütüne ait olduğu keşif ve gözetleme vasıtaları ile belirlenen Kandil bölgesindeki üç hedef (iki mağara ve tahkimli bir DOÇKA mevzii) TÜRK HAVA KUVVETLERİNE AİT SAVAŞ UÇAKLARI ile düzenlenen hava harekâtı sonucunda imha edilmiş ve harekât kapsamında üç bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hâle getirilmiştir.

Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir."

TSK'dan yapalın bir diğer açıklama ise Lice kırsalına yapılan hava harekatı ile ilgiliydi... İşte o açıklama:

LİCE KIRSALINA HAVA HAREKÂTI

"31 Mayıs 2017 tarihinde sabah saatlerinde, Diyarbakır/Lice’de devam eden hava destekli operasyon kapsamında birliklerimize silahlı saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik icra edilen hava harekâtı sonucunda iki bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir.

Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir."

PKK'ya hava harekatı! Kandil ve Lice'de F-16'lar vurdu/Video... ile ilgili etiketler TSK Lice Kandil hava harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.