"PKK'ya destek verenin Allah belasını versin!" dedi ama...

Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’yle kol kola yürüyen CHP lideri Kılıçdaroğlu’na vatandaşlar ateş püskürüyor. Kılıçdaroğlu son olarak “HDP’yi destekliyor, teröre destek veriyorsunuz” diyen bir vatandaşı ikna etmek için bedduaya sarıldı. Kılıçdaroğlu, "Kim terör örgütüne destek veriyorsa Allah belasını versin." dedi. Güneş gazetesi de CHP liderine kendi bedduası ile vurulan Fetullah Gülen'i hatırlatarak, "Bu bedduada emin misin?" diye sordu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine yöneltilen “beka sorunu” sorusuna “Türkiye'de beka sorunu yok, ABD'nin desteklediği YPG bize mi saldıracak” şeklinde cevap vererek bir skandala imza atmıştı.

Terör örgütü PKK’ya ve Suriye uzantısı YPG’ye kol kanat geren CHP lideri Kılıçdaroğlu, Bursa'da şehit ailesini ziyaret etti. “YPG Türkiye saldırmaz demedim” diyerek çark eden, 2016 yılında Mardin’de şehit düşen Sinan Yaylı’nın evine giden Kılıçdaroğlu, şehidin babası Ahmet, annesi Hacer Yaylı'yla görüştü.

"PKK'ya destek verenin Allah belasını versin!" dedi ama...

PANİKLE NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI

31 Mart’ta yapılacak Yerel Yönetim Seçimleri’ne CHP, Kılıçdaroğlu’nun mimarı olduğu HDP, İP ve SP’nin içinde yer aldığı FETÖ ve PKK destekli Millet İttifakı’yla girecek. Şehit ailesinin evinden ayrıldıktan sonra bir kahvehanede çay içen Kılıçdaroğlu'nun çıkarken önüne geçen bir vatandaş, “HDP’yi destekliyor, teröre destek veriyorsunuz” diye tepki gösterdi.

SÖZLERİNE KİMSE İNANMIYOR

Bunun üzerine CHP lideri, “Asla böyle bir şey yapmıyoruz” diye karşılık verdi. Vatandaş da, “Nasıl yapmıyorsunuz? Bursa’da mevcut üyelerinizin arasında HDP’liler var” dedi. Daha önce YPG’yi terör örgütü olarak görmedilerini söyleyen Kılıçdaroğlu ise “Şunu gayet rahat, net bir şekilde söyleyeyim; kim terör örgütüne destek veriyorsa Allah belasını versin. Gayet açık ve net. Ben partimin genel başkanı olarak söylüyorum. Bakın, biz Türkiye’nin geleceği için mücadele eden bir partiyiz. Vatanımıza, bayrağımıza herkese bağlıyız. Asla böyle bir şey yok” dedi.

EMİN MİSİN?

Bu noktada Güneş gazetesi, kendi bedduası ile vurulan Fetullah Gülen'i hatırlatarak Kılıçdaroğlu'na uyarıda bulundu. "Bu bedduada emin misin?" diye sordu.

17-25 Aralık darbe girişiminin ardından, FETÖ’ye yönelik başlatılan operasyonlarından sonra örgüt elebaşı Fetullah Gülen, “Allah onların evlerine ateşler salsın” diyerek beddua etmişti. Örgüt destekçileri bu sözleri “Beddua değil, mülaane” yani karşılıklı lanetleşme olarak açıklamaya çalışmıştı.

"PKK'ya destek verenin Allah belasını versin!" dedi ama... - Resim : 2

KILIÇDAROĞLU'NA FEZLEKE

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, CHP lideri Kılıçdaroğlu hakkında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya hakaret içerikli sözler sarf ettiği iddiasıyla fezleke hazırlanarak dokunulmazlığının kaldırılması istendi.

Kılıçdaroğlu'nun katıldığı bir TV programında, “Beş paralık adama doğru dürüst tazminat davası açılmaz. Beş paralık tazminat davası açtım ki, onurlu bir insan olmadığını kamuoyuna göstermek için” şeklindeki ifadelerinin ardından, Bakan Soylu'nun avukatı tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

"PKK'ya destek verenin Allah belasını versin!" dedi ama... - Resim : 3

APO'YA ÖVGÜ ATATÜRK'E HAKARET

Terör örgütü PKK’nın elebaşı Apo’nun posterinin önünde konuştuğu ortaya çıkan, CHP’nin Beyoğlu adayı Taş’ın, sosyal medya paylaşımları, terör desteğini gözler önüne sermişti.

Seçimlere sayılı günlerde kala Taş’ın birbirinden skandal paylaşımları ortaya çıkıyor.

Taş’ın “Öcalan'a tecrit kaldırılsın, operasyonlara son verilsin, hendekler kapatılsın, sorunun çözümü için yeni bir yol açılsın” paylaşımı bebek katili Apo, PKK ve HDP’ye desteğini bir kez daha gözler önüne serdi. CHP’nin kurucusu Atatürk’e de “M. Kemal Atatürk, tarihsel olarak devrimciydi, küçük burjuva devrimcisiydi” diyerek hakaret ettiği ortaya çıktı.

"PKK'ya destek verenin Allah belasını versin!" dedi ama... - Resim : 4

SAVCILIK HAREKETE GEÇTİ

PKK'DAN OY İSTEYEN CHP'Lİ VEKİLE SORUŞTURMA

CHP'nin yayın organı Halk TV'deki seçim programına katılan Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, “PKK'lıların da oylarına talibiz” diyerek eli kanlı terör örgütünden destek istedi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, teröristlere kardeşim diye seslenen CHP’li vekilin açıklamaları nedeniyle, terör örgütü propagandası yapma, suçu ve suçluyu övme suçlarından resen soruşturma başlattı.

Bankoğlu'nun PKK’dan oy çağrısına, programın konukları arasında bulunan Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı da tepkisiz kalmıştı.

"PKK'ya destek verenin Allah belasını versin!" dedi ama... - Resim : 5

 

 

"PKK'ya destek verenin Allah belasını versin!" dedi ama... ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Alper Taş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.