PKK'ya darbe üstüne darbe! 57 terörist öldürüldü...

Türk Silahlı Kuvvetlerinin PKK'nın Zap'taki unsurlarına yönelik operasyonları sürüyor. Bu çerçevede Zap bölgesine bir hava harekatı daha gerçekleştirildi. Genelkurmay 2'si bu hava harekatında olmak üzere Zap'ta 3 PKK'lının öldürüldüğünü, bölgeye düzenlenen operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısının ise 24'e yükseldiğini açıkladı. TSK açıklamasında Hakkari Yüksekova süren operasyonlar neticesinde etkisiz hale getirilen terörist sayısının da 31'e yükseldiği ifade edildi. Bu arada TSK Çukurca'da 2 teröristin öldürüldüğünü bildirdi.

TSK'dan yapılan açıklamada hava harekatının 18 Ekim'de gerçekleştiği belirtildi. Keşif ve gözetleme vasıtaları ile belirlenen teröristlere yönelik hava harekatı düzenlendiği belirtilen açıklamada, PKK'lıların kullandığı sığınak ve silah/mühimmat depolarının imha edildiği ifade edildi.

Açıklamada hava harekatı neticesinde saldırı için hareket halinde oldukları belirlenen 2, topçu atışı sonucunda ise 1 olmak üzere 3 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

TSK açıklamasında Zap'a yönelik operasyonlarda öldürülen terörist sayısının 24'e çıktığı da vurgulandı.

Genelkurmay Hakkâri/Yüksekova’da, devam eden operasyonda iki teröristin daha etkisiz hâle getirildiği ifade edildi. Bu operasyon kapsamında etkisiz hale getirilen terörist sayısının 31'e yükseldiğinin ifade edildiği TSK açıklamasında, Çukurca bölgesinde süren operasyonda da iki teröristin öldürüldüğü belirtildi.

PKK'ya darbe üstüne darbe! 57 terörist öldürüldü... ile ilgili etiketler TSK PKK zap hava harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.