PKK'ya büyük darbe! Son bir haftada tam 43 terörist...

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, son bir haftada düzenlenen operasyonlarda 28'i ölü, 14'ü teslim olan, biri sağ yakalanan olmak üzere toplam 43 terörist etkisiz hale getirildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando Birlikleri, Polis Özel Harekat (PÖH) ile iç güvenlik operasyonları çerçevesinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Hava ve Kara unsurlarınca bin 201 operasyonun gerçekleştirildiği, örgüte yardım ve yataklık iddiası ile 319 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

DEAŞ terör örgütü ile irtibatlı olduğu değerlendirilen 87, FETÖ/PDY ile irtibatlı olduğu değerlendirilen 267, sol terör örgütü ile irtibatlı olduğu değerlendirilen 3 kişi gözaltına alındı.

Ülke genelinde yürütülen operasyonlarda son bir hafta içerisinde 28'i ölü, 14'ü teslim olan, biri sağ yakalanan olmak üzere toplam 43 terörist etkisiz hale getirildi.

Yapılan operasyonlardaysa 676’sı terör suçları, 152’si siber suçlar, 2 bin 511’i uyuşturucu ve kaçakçılık suçları olmak üzere 2 bin 991 kişi gözaltına alındı.

Operasyonlarda ayrıca piyasa değeri 465 milyon 393 bin 480 lira olan uyuşturucu madde ile piyasa değeri 4 milyon 97 bin 590 lira olan kaçak sigara ve akaryakıt da ele geçirildi.

PKK'ya büyük darbe! Son bir haftada tam 43 terörist... ile ilgili etiketler İçişleri Bakanlığı terör PKK Operasyon asayiş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.