PKK'ya Ağrı Tendürek'te ağır darbe! 29 terörist öldürüldü...

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Tendürek Dağı'nda yürütülen operasyonda ve saldırı hazırlığında olduğu belirlenen teröristlere yönelik hava harekatında 20'i bu sabah olmak üzere 29 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Tendürek Dağı'nda yürütülen operasyonda ve saldırı hazırlığında olduğu belirlenen teröristlere yönelik hava harekatında 20 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi.

Dün akşam saatlerinde gerçekleşen hava harekatında ise Tendürek'te yuvalanmış 9 PKK'lı öldürülmüştü... Tendürekte son 24 saatte öldürülen PKK'lı sayısı son operasyonla birlikte 29'a ulaştı...

TSK'dan Tendürek operasyonu ile ilgili yapılan açıklama şöyle:

"26 Mayıs 2017 tarihinde gece yarısından hemen sonra 00:07-00:28 saatleri arasında alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu, Tendürek bölgesine yapılan operasyonda ve bu kapsamda düzenlenen hava harekâtı ile saldırı hazırlığı içerisinde olduğu tespit edilen 20 bölücü terör örgütü mensubu terörist daha etkisiz hâle getirilmiştir.

Hava Harekatında bölücü terör örgütü mensuplarınca kullanılan bir mağara ve üç silah mevzii de imha edilmiştir.

Dün de Tendürek bölgesinde yuvalanan 9 BTÖ mensubu terörist etkisiz hale getirilmiştir. Operasyonda şu ana kadar 29 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlar sürmektedir"

PKK'ya Ağrı Tendürek'te ağır darbe! 29 terörist öldürüldü... ile ilgili etiketler TSK PKK Operasyon Tendürek
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.