PKK/PYD'nin Ermeni taburu Erivan'da

Suriye Milli Ordusu SMO'nun Bakü’ye gittiği yalanını uyduran Ermenistan'ın gözlerden kaçırmak istediği gerçek ortaya çıktı. İstihbarat birimleri, Dağlık Karabağ’da Barış Pınarı Harekatı döneminde kurulduğu tespit edilen ve terör örgütü PKK/YPG’nın saflarında yer alan “Nubar Ozanyan” adlı Ermeni taburunun, Karabağ'da savaşmak için Erivan'a gittiği öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Ermenistan, 27 yıldır, Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ bölgesini işgal altında tutuyor.

Ermeni güçleri hem bu bölgede, hem de diğer sınır hatlarında Azerbaycan topraklarına yönelik ve özellikle sivilleri hedefleyen saldırılar düzenliyordu. 

ERMENİSTAN YİNE SİVİLLERİ HEDEF ALDI

Ermeni askerleri geçtiğimiz pazar sabahı bir kez daha Azerbaycan mevzilerini ve sivil yerleşim yerlerini hedef aldı. Birçok sivilin şehit olduğu saldırıya Azerbaycan ordusu ise güçlü bir şekilde karşılık verdi.

PKK/PYD'nin Ermeni taburu Erivan'da

PKK/PYD’NİN ERMENİ TABURU ERİVAN’DA!

Dağlık Karabağ'da işgal altında tuttukları birçok bölgeyi kaybeden Ermenistan, bunun üzerine terör örgütü PKK/YPG’nın saflarında yer alan “Nubar Ozanyan” adlı Ermeni taburunu Erivan'a getirtti.

Ermeni teröristlerden oluşan birlik Barış Pınarı Harekatı döneminde Suriye'de kurulmuştu.

PKK/PYD'nin Ermeni taburu Erivan'da - Resim : 2

SMO BAKÜ’YE GİTTİ YALANINI ERMENİLER YAYIYOR!

Öte yandan, Ermenistan'ın dünyaya yaydığı Suriye Milli Ordusu'nun Azerbaycan'a gittiğine dair haberlerin kaynağının ise terör örgütü PKK/YPG’ye ait Afrin İnsan Hakları Örgütü olduğu ortaya çıktı.

Barış Pınarı ve Zeytin Dalı Harekatları'nda da sivillerin öldürüldüğüne ilişkin manipülatif bilgileri sosyal medyada yayan örgüt SMO'ya bağlı Cephetul Şamiye'ye mensup 370 askerin Karabağ'da öldüğünü iddia etmişti. Ermeni ve Batı medyası da, bu iddiayı kaynak göstererek SMO'nun Karabağ'a geldiği yalanını dünyaya yaydığı belirlendi.

PKK/PYD'nin Ermeni taburu Erivan'da ile ilgili etiketler Ermenistan Erivan Azerbaycan mevlüt yüksel pkk/pyd ermeni taburu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.