PKK'nın sözde yöneticisinden Millet İttifakı'na gönderme, HDP'ye destek

Türkiye'nin düzenlediği başarılı operasyonlar ve HDP'ye kapatma davası ile birlikte iyice köşeye sıkışan terör örgütü PKK'dan HDP ve diğer muhalefet partileri ile ilgili dikkat çeken sözler geldi. PKK'nın sözde yöneticilerinden Mustafa Karasu, "CHP'sinden Saadet Partisi'ne kadar birçok parti ayakta kaldıysa bu HDP'nin direnişiyle oldu. On binler çıksa sokağa bu iktidar bitmiştir" dedi.


Türkiye'nin Irak'ın Kuzey'inde gerçekleştirdiği operasyonlarla ağır darbe alan terör örgütü PKK'nın sözde yöneticisi Mustafa Karasu yayımladığı video ile Kuzey Irak'taki operasyonlarla HDP'ye yönelik kapatma davası arasında ilişki kurarak Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin gücünü sorguladı.

"HDP'NİN SAYESİNDE OLDU"

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Karasu, "HDP'ye selam veren bile düşman görülüyor. Şimdi yapılması gereken bu iktidarı yerle yeksan etmektir. Kemal Kılıçdaroğlu linç edilmek istendi, Meral Akşener linç edilmek istendi. CHP'sinden Saadet Partisi'ne kadar birçok parti ayakta kaldıysa bu HDP'nin direnişiyle oldu. On binler çıksa sokağa bu iktidar bitmiştir. Sedat Peker bile sallıyor" ifadelerini kullandı.

"SOYLU BİZİ MUHATTAP ALMIYOR" DEMİŞTİ

PKK'nın sözde yöneticilerinden Karasu, daha önce ise İçişleri Bakanı Soylu'nun kendilerini muhattap almadıklarını söylemişti. Karasu "PKK'yla görüşür mü hiç? Bizi muhatap alır mı? Önceki hükümetler bunu sorun etmiyordu milletvekili gönderip görüşüyorlardı. Burada muhalefet de fırsatı değerlendiremedi. Hükümeti yıkabilirlerdi" demişti.

PKK'nın sözde yöneticisinden Millet İttifakı'na gönderme, HDP'ye destek ile ilgili etiketler HDP CHP Saadet Partisi PKK mustafa karasu
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.