PKK'nın kanalında Özgür Özel'e övgü yağdırdılar!

Terör örgütü PKK’nın yayın organı olan televizyon kanalında Özgür Özel övgüleri gündeme oturdu. İşte skandal yayındaki skandal övgü...

Terör örgütü PKK’ya yakınlığı ile bilinen Medya Haber TV’de Özgür Özel’in açıklamaları adeta övülerek yayına yansıtıldı. Özgür Özel'in yaptığı değerlendirmelere dikkat çekilen yayında Özel'in "Biz evlatlarımızın kanı yerde kalmasın demek yerine artık evlatlarımızın kanı akmasın diyoruz. Biz o bildiriye imza atmadık siz o bildiriye imza attınız diye önlenmiş mi oldu?" sözlerinin altı çizildi. 

Öte yandan yorumculardan biri hükümete yönelik akıllarındaki hain planlarını da şu sözlerle ifade etti:

"İki ayrı devlet görüyoruz, artık itirazlar yükseliyor. Belli ki iki eylem daha olsa bu hükümet gidecek. Özgür Özel'in vermiş olduğu ifade tarzı ve savaşa karşı olan tutumunu tüm siyasi partiler göstermelidir."

PKK'nın kanalında Özgür Özel'e övgü yağdırdılar! ile ilgili etiketler Özgür Özel PKK

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.