PKK'lılara birçok noktada eş zamanlı operasyon yapıldı!

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 4 ilçede eş zamanlı yapılan operasyonla haklarında terör örgütü PKK/KCK soruşturması yürütülen 7 kişiden 6'sı gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte çok sayıda örgütsel döküman ile ruhsatsız bir tabanca ele geçirildi.

Güvenlik güçleri teröristlere göz açtırmıyor.

4 İLÇEDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Manisa'nın Şehzadeler, Yunusemre, Saruhanlı ve Turgutlu ilçelerinde PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olma, terör örgütünün propagandasını yapma ile suç ve suçluyu övme suçundan haklarında soruşturma yürütülen C.Ö., M.S., M.D., F.T., M.G., S.S.Ç H.E., S.S.Ç F.E.'nin adreslerine eş zamanlı operasyon yapıdı.

Yapılan eş zamanlı operasyonla 7 şüpheliden 6'sı yakalanarak gözaltına alındı.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜ SİMGELEYEN BEZ PARÇALARI DA BULUNDU

Yapılan aramalarda dijital materyaller ve örgütsel içerikli dökümanlar, terör örgütünü simgeleyen bez parçaları ve malzemeler ile 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 2 şarjör ve 19 fişek ele geçirildi. 1 şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ederken Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından adli tahkikata başlandığı bildirildi.

PKK'lılara birçok noktada eş zamanlı operasyon yapıldı! ile ilgili etiketler PKK KCK Manisa Operasyon terör
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.