PKK'lılar bu kez de Almanya'da olay çıkardı! Çok sayıda gözaltı var... / VİDEO

Almanya’nın Düsseldorf kentinde eylem yapan terör örgütü PKK yandaşlarına polis biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti. Çıkan olaylarda 4 polisin yaralandığı ileri sürüldü.

Milliyet'in haberine göre, bugün terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılması için slogan atılan, Almanya’nın Düsseldorf kentindeki mitinge polis müdahale etti.

pKKK

Alman polisinin uyarısına rağmen Öcalan posterleri mitingde kullanılınca, yetkililer müdahale etti. PKK yandaşları da bayrak ve döviz taktıkları sopalarla polise saldırdı.

pKK

Polis de biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti. Çıkan olaylarda 4 polisin yaralandığı iddia edildi. Polise saldıran bazı PKK yandaşları gözaltına alındı.

pkk_dAseldorf2

Eylül ayı ortasında PKK yandaşlarının Köln'de düzenlediği gösteride, Almanya'nın yasakladığı semboller taşınmıştı. Türkiye, bu olayı gerekçe göstererek Almanya'nın Ankara Büyükelçisi'ni Dışişleri Bakanlığı'na çağırmıştı.

PKK'lılar bu kez de Almanya'da olay çıkardı! Çok sayıda gözaltı var... / VİDEO ile ilgili etiketler Almanya PKK Gözaltı düsseldorf gösteri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.