PKK'lı teröristler son çırpınışlarını yaşıyor: Terörist başından skandal tehdit

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit operasyonu ve yurt içinde başlatılan operasyonlar tüm hızıyla devam ederken PKK'lı teröristler hareket edemez hale geldi. Operasyonlarda çok sayıda terörist öldürülürken, terör örgütü PKK'nın sözde liderlerinden Duran Kalkan'dan skandal sözler geldi. Kalkan, çatışmaları büyük şehirlere yayma tehdidinde bulundu.

Türkiye'nin terörle mücadelesi tüm hızıyla devam ederken, hareket edemez hale gelen terör örgütü PKK, son çırpınışlarını yaşıyor.

Pençe-Kartal ve Pençe-Kaplan operasyonlarının ardından geçtiğimiz gün Pençe-Kilit harekatı başlatıldı. Operasyon kararlılıkla sürerken, şu ana kadar 30 terörist etkisiz hale getirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da AK Parti Grup Toplantısı'nda verdiği mesajda; "Kandil diye bir yer kalmayacak" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerine başlattığı operasyon sonrası dağılan teröristlere sözüm ona moral vermek için, saklandığı inden örgütün yayın organına konuşan teröristbaşı Duran Kalkan, Türkiye'yi tehdide kalkıştı.

Duran Kalkan, "geçen yıldan ders ve tecrübe çıkararak" çatışmayı "metropollere" yayma tehdidinde bulundu.

"TÜRKİYE'DE OLACAK BU SAVAŞ"

Terör örgütünün yayın organına konuşan Kalkan, sözlerinin devamında, "Düşman bizi bazı alanlarda kuşatıp sınırlandırıp böyle mevzi savaşına çekmeye çalışıyor. Biz ise savaşı yayacağız. Bakur'da olacak, Türkiye'de olacak bu savaş, metropollerde çok daha etkili bir savaş durumu gelişecek. Kentlerde gelişecek, ovada gelişecek, dağda gelişecek. Yani buna göre hazırlıklar yapılmıştır" ifadelerini kullandı.

PKK'lı teröristler son çırpınışlarını yaşıyor: Terörist başından skandal tehdit ile ilgili etiketler PKK terörist Tehdit duran kalkan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.