PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP'li Güzel için hazırlanan fezleke Cumhurbaşkanlığına gönderildi

SuperHaber'in ortaya çıkardığı PKK'lı sevgilisi ile fotoğrafları ortaya çıkan HDP'li Semra Güzel hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Adalet Bakanlığı, HDP'li vekil Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması hakkındaki fezlekeyi TBMM'ye iletilmek üzere Cumhurbaşkanlığına gönderdi.

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 2017 yılında başarılı bir operasyonda öldürülen PKK'lı terörist Volkan Bora'nın sevgilisi olduğunu SuperHaber ortaya çıkarmıştı.

Bora ile fotoğrafları ortaya çıkan Güzel'in PKK'lı teröristlerin kıyafetlerini de giydiği görüldü.

Yaşananlar sonrası Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması için çalışmalar başlatıldı. Fezleke ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

 

FEZLEKE CUMHURBAŞKANLIĞI'NA GÖNDERİLDİ

Adalet Bakanlığı, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkındaki fezlekeyle ilgili prosedürü tamamladı. Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle düzenlenen fezleke, TBMM'ye iletilmek üzere Cumhurbaşkanlığına gönderildi.

 

PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP'li Güzel için hazırlanan fezleke Cumhurbaşkanlığına gönderildi ile ilgili etiketler semra güzel
GÜNÜN VİDEOSU

İşçi maaşlarını ödeyemeyen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel içki ısmarladı!

İşçi maaşlarını ödeyememesiyle gündeme gelen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, katıldığı bir eğlence programında herkese içki ısmarladı.