PKK'lı teröristin kuzeni olan danışman hâlâ Meclis kadrosunda!

SuperHaber, HDP Milletvekili Semra Güzel hakkındaki haberleri ile gündemi belirlemeye devam ediyor. Son olarak, SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt, Güzel'in TBMM'deki danışmanının PKK'lı Volkan Bora’nın kuzeni olduğunu ortaya çıkarmıştı... Bu konuda yeni bilgilere ulaşıldı...

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt’un ortaya çıkardığı Semra Güzel skandalı sonrasında konuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Dün Ceyhun Bozkurt'un köşe yazısında, Semra Güzel’in şoförü ve danışmanı Kenan Canpolat’ın yurt dışına kaçtığı bilgisi yer almış, HDP'li Güzel'den ise haber alınamadığına vurgu yapılmıştı.

Edinilen bilgilere göre; Semra Güzel’in Irak’ın kuzeyinde Metina terör kampında buluştuğu PKK'lı Volkan Bora’nın kuzeni olduğu tespit edilen danışmanı Kenan Canpolat’ın, Almanya’nın Düsseldorf kentine kaçtığı öğrenildi.

Ancak TBMM iç sisteminde, Kenan Canpolat’ın halen "görevli" olarak yer aldığı ve devletin halen kendisine maaş ödediği ortaya çıktı.

Ceyhun Bozkurt’un dünkü yazısını okumak için tıklayınız…

 

 

PKK'lı teröristin kuzeni olan danışman hâlâ Meclis kadrosunda! ile ilgili etiketler HDP PKK TBMM Meclis Ceyhun Bozkurt semra güzel danışman
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.