Örgütün kurucusu Ali Haydar Kaytan Gara'da öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kuzey Irak'ın Gara Dağında yaptığı harekatta, PKK kurucularından ve elebaşlarından Ali Haydar Kaytan'ın öldüğü ortaya çıktı. Kaytan’ın ölümü, Gara’da bir eğitim sırasında yaralanan ve tedavi olabilmek için örgütten kaçarak Habur Sınır Kapısında güvenlik güçlerine teslim olan kadın terörist A.D.‘nin itirafta bulunması ile ortaya çıktı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye’nin Kuzey Irak'ın Gara Dağında bulunan bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürdüğü harekatın detayları ortaya çıkıyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yaptığı operasyonda PKK’lı Ali Haydar Kaytan’ın öldüğü, Gara’da eğitim sırasında yaralanan ve örgütten kaçarak Habur Sınır Kapısında güvenlik güçlerine teslim olan kadın terörist A.D.‘nin itirafı ile öğrenildi.

ÖRGÜT KAYTAN’IN ÖLÜMÜNÜ SAKLIYOR!

Kadın terörist A.D. güvenlik güçlerine verdiği bilgilerde örgüt ile ilgili bir çok bilinmeyeni anlattı. Terörist A.D. PKK elebaşlarından Ali Haydar Kaytan'ın ölümününün örgüt tarafından gizlendiğini söyledi.

ÖRGÜTTE BÜYÜK PANİK VAR!

Kadın terörist verdiği ifadede, ”PKK'nın kurucularından Ali Haydar Kaytan Kandil bölgesinde SİHA ile öldürüldü. Örgüt ölümünü halen gizliyor. Hatta öldükten sonra onu ölmemiş gibi göstermek için çok eski tarihli bir videosunu yeni görüntü gibi yayımladılar. Terörist Kaytan'ın ölümü örgüt üst yönetiminde şok etkisi yarattı" dedi.

Örgütün kurucusu Ali Haydar Kaytan Gara'da öldürüldü ile ilgili etiketler PKK terörist Gara Ali Haydar Kaytan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.