PKK sempatizanlarından Fransa’da gösteri…

Fransa’nın Strazburg şehrinde PKK terör örgütü sempatizanları tarafından teröristbaşı Öcalan’a destek gösterisi düzenlendi. Eyleme şahit olan AK Parti İstanbul Milletvekili Yaşar, "Avrupa Konseyinin varlık nedeni hukukun üstünlüğü, insan haklarının korunması. Dolayısıyla kendi varlık nedenine aykırı davranıyor. Terörist övmek bir suçtur.” değerlendirmesinde bulundu.

Fransa'nın Straburg şehrinde bulunan Avrupa Konseyi binası önünde toplanan terör örgütü PKK/YPG/PYD sempatizanları teröristbaşı Öcalan lehine gösteri düzenledi.

Terör örgütü yandaşlarının eylemine şahit olan AK Parti İstanbul Milletvekili Serap Yaşar, durumun hukuka ve Konsey'in var oluş amacına aykırı olduğunu söyledi.

PKK yandaşları Strazburg'daki Avrupa Konseyi binası önünde "Öcalan'a özgürlük" temalı pankartlar açarak gösteri yaptı.

“AVRUPA KONSEYİ KENDİ VARLIK NEDENİNE AYKIRI DAVRANIYOR”

Türkiye'nin de üyesi olduğu Konsey'e bir haftalık çalışma toplantıları için gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Serap Yaşar, Avrupa Konseyi binası önünde terör yandaşlarının gösteri yapmasına izin verilmesine tepki gösterdi.

Yaşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Avrupa Konseyinin varlık nedeni hukukun üstünlüğü, insan haklarının korunması. Dolayısıyla kendi varlık nedenine aykırı davranıyor. Terörist övmek bir suçtur. Bunun ifade özgürlüğü ile açıklanması mümkün değil. Bana göre hukuka aykırı bir durum söz konusu. Buna göz yumuluyorsa bu da yanlış." dedi.

“ÇİFTE STANDART VE İKİYÜZLÜLÜK SÖZ KONUSU”

Durumun "hem Konsey hem insan hakları hem de terörle mücadele açısından kaygı verici olduğunu" vurgulayan Yaşar, "Çarşamba günü Türkiye ile ilgili rapor görüşülecek. Her konuda Türkiye'ye akıl veriyorlar ama ciddi bir çifte standart ve ikiyüzlülük söz konusu." değerlendirmesini yaptı.

Terör örgütü sempatizanları özellike Rusya'nın tehditleri karşısında çaresiz kalan ve NATO ile AB'nin kapısını 'aşındıran' İsveç'te de sıklıkla Türkiye karşıtı gösteriler düzenliyor.

Öte yandan Fransa'da bulunan Avrupa Konseyi binası önündede zaman zaman gösteriler düzenliyorlar.

FETÖ FİRARİLERİ DE YÜRÜYÜŞ YAPMIŞTI

Terör örgütü yandaşlarının adeta sığınağı haline gelen Avrupa Konseyi binası önünde geçtiğimiz aylarda FETÖ/PDY yandaşları da yürüyüş düzenlemiş, binaya 50 metre yakınlıkta ise PKK sempatizanları stand açmıştı.

PKK sempatizanlarından Fransa’da gösteri… ile ilgili etiketler Fransa PKK terör strazburg Serap Yaşar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.