PKK-PYD'nin sözde komutanı Ferhat Abdi Şahin'in yardımcısı kadın teröristin korkunç itirafları!

PKK-PYD'nin sözde komutanı Ferhat Abdi Şahin, diğer adıyla Mazlum Kobani'nin yardımcısı kadın teröristin korkunç itirafları! Güney Doğu'da köylere erzak toplamaya nasıl gidiyorlardı? Karakol baskınlarını nasıl itiraf etti? ABD Merkez komutanlığı Centcom işte bu teröristler için başsağlığı mesajı yayınladı.

PKK/YPG'yi eğitip donatmaktan sorumlu ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), ilk kez bir terörist için resmi sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı.

SDG Genel Komutan Yardımcısı ünvanlı, sözde anti-terör biriminin sorumlusu Jiyan Tolhildan kod adlı Selva Yusuf için taziye mesajı yayınlayan CENTCOM, Yusuf'un DEAŞ'la mücadelede büyük yararlılıklar gösterdiğini ileri sürerek, yakınlarına ve PKK/YPG'nin tüm ortaklarına başsağlığı diledi.

PKK-PYD'nin sözde komutanı Ferhat Abdi Şahin'in yardımcısı kadın teröristin korkunç itirafları!

CENTCOM'un taziye yayınladığı YPG'nin sözde komutanı Ferhat Abdi Şahin'in (Mazlum Kobani) kadın yardımcısı Jiyan Tolhildan, Youtube kanalı Real Stories'de yayınlanan belgeselde, korkunç itiraflarda bulundu.

Kadın terörist, Türkiye sınırları içindeki köylere ve karakollara nasıl baskın yaptıklarını, nasıl erzak topladıklarını anlattı. Ferhat Abdi Şahin'in yardımcısının açıklamaları, PKK'nın Suriye kolunun Türkiye sınırları içinde terör faaliyetleri gösterdiğinin yani PKK ile YPG'nin aynı şey olduğunun da itirafı oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'Özgürlük mücadelesi veren bir kürt grup' diye tanımladığı PYD'nin iç yüzünü gösteren itiraflar şöyle sıralanıyor:

"Afrin'de doğdum. Köyümüz Kürt hareketiyle tanışan bir köydü. Nenem göç etmek zorunda kalmıştı. Antep sınırına çok yakındık. Sabah kaçıp gittik. O kampta 70-75 kişiydik. Bazen köylere inip erzak çıkarırdık. Köylere inerken bile çatışmaya gider gibi hazırlanırdık ki birkaç kere öyle oldu. Köy içindeki çatışmalarda erzak alacak arkadaşların şehit düştüğünü kendimiz de gördük çok temkinli gidiyorduk. Bir karakolu düşürdüğümüzde baya cephane ve silah alırdık. Ki iyi silah bulmak için karakol düşürmek gerekirdi."

PKK-PYD'nin sözde komutanı Ferhat Abdi Şahin'in yardımcısı kadın teröristin korkunç itirafları! ile ilgili etiketler PKK YPG Ferhat Abdi Şahin Mazlum Kobani kadın terörist Jiyan Tolhildan centcom itiraf pkk/pyd Selva Yusuf
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.