PKK katliamına sessiz kalan ülkelere tepki

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, terör örgütü PKK'nın hain saldırısına sessiz kalan ülkelere sert tepki gösterdi. Bakan Çavuşoğlu, "Sözde terörle mücadele ettiğini söyleyen ülkeler, sessizler ya da 'eğer' ve 'ama'larla geçiştirmeye çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Etiyopya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Demeke Mekonnen ile Etiyopya'nın Ankara Büyükelçiliği binasının resmi açılışına katıldı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu burada yaptığı açıklamada, "PKK terör örgütü her zaman olduğu gibi kalleşliğini gösterdi. 13 masum insanımızı katletti. Elbette şehitlerimizin kanı yerde kalmadı kalmayacak.

"SÖZDE TERÖRLE MÜCADELE ETTİĞİNİ SÖYLEYEN ÜLKELER..."

Bu iki gün içinde görüyoruz ki sözde terörle mücadele ettiğini söyleyen ülkeler PKK'nın katliamına karşı sessizler yada 'eğer' ve 'amalarla' geçiştirmeye çalışıyorlar." ifadelerini kullandı.

PKK katliamına sessiz kalan ülkelere tepki ile ilgili etiketler Dışişleri Bakanlığı terör terörist PKK Gara terör saldırısı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.