PKK kadroları dağılıyor! 1'i gri kategoride 2 terörist teslim oldu

İçişleri Bakanlığı'nın terör örgütü üyelerine yönelik ikna çalışmaları bir kez daha sonuç verdi. Terör örgütünden kaçan 1'i 'İçişleri Bakanlığı Terör Arananlar Listesi'nde gri kategoride olmak üzere 2 terör örgütü mensubu güvenlik güçlerine teslim oldu. 2021'de teslim olan örgüt mensubu sayısı 180'e yükseldi.

İçişleri Bakanlığı, ikna çalışmaları neticesinde PKK'dan kaçan 1'i gri kategoride olmak üzere 2 teröristin daha güvenlik güçlerine teslim olduğunu bildirdi. Böylece bu yıl teslim olan örgüt mensubu sayısı 180'e yükseldi.

Terör örgütü PKK'da çözülmenin devam ettiği vurgusu yapılan açıklamada Bakanlık şu açıklamayı yaptı:

"İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK terör örgütünden kaçan 1'i 'İçişleri Bakanlığı Terör Arananlar Listesi'nde gri kategoride olmak üzere 2 terör örgütü mensubu daha bugün güvenlik güçlerine teslim oldu. Teslim olan örgüt mensuplarının 2015 yılında terör örgütüne katıldıkları, Türkiye ve Irak'ta faaliyet yürüttükleri tespit edildi. Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda; 2021 yılında teslim olan örgüt mensubu sayısı 180'e yükseldi."

 

PKK kadroları dağılıyor! 1'i gri kategoride 2 terörist teslim oldu ile ilgili etiketler İçişleri Bakanlığı PKK terör örgütü mensubu ikna
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.