PKK işbirlikçileri Frankfurt'ta çadır kurdu!

Almanya'da, PKK ile ilgili eylem yasağına güvenlik güçleri uymuyor. Ülkenin finans merkezi Frankfurt'ta yetkililerden izin alıp çadır kuran terör örgütü PKK'lılar, kanlı elebaşının posterlerini açtı. Alman polisi ise yasağı uygulamak yerine PKK marşları söyleyip gösteri yapan grubu tepki gösteren Türklerden korudu.

Onlarca yıldır Almanya’dan topladığı paralarla terörü finanse eden terör örgütü PKK, normal vatandaştan bile rahat.

Almanya’nın yasadışı terör örgütü ilan edip faaliyetlerini yasakladığı PKK, dün de Almanya ve Avrupa’nın finans merkezi olan Frankfurt’un ünlü alışveriş caddesi Zeil’de çadır kurdu.

Sözcü'den Ali Gülen'in haberine göre Alman yönetiminin yasaklı ilan etmesine rağmen açılan çadırda terör örgütü elebaşının fotoğrafları ve bayrakları yer aldı. Hiçbir güvenlik görevlisinin engellemediği ve bütün gün boyunca rahatça terör propagandası yapan terör örgütü üyeleri çarşının en kalabalık olduğu saatlerde resmen tanıtım yaptı. Kanunlara göre yasaklı olan Öcalan posterleri dalgalandırılırken PKK’nın sözde kahramanlık marşları söylendi.

PKK işbirlikçileri Frankfurt'ta çadır kurdu!

TERÖR PROPAGANDASINA POLİS KALKANI
Alman Polisi ise, göstericilere kimse bir şey yapmasın, Türkler ve PKK’dan rahatsız olanlar eylemcileri rahatsız etmesin diye çevrede üst düzey güvenlik önlemi aldı.

Yani PKK’lıları Türklerden ve sıradan vatandaşlardan korudu. Frankfurt polisinin bu tavrı bölgeden geçen Türkler tarafından kınanırken, PKK’lılar istedikleri gibi propagandalarını yapıp broşürlerini ve propaganda malzemelerini dağıttılar.

Bilindiği gibi bir süre önce de Stuttgart’ta eylem yapan PKK’lılara karşı çıkan bir Türk yaka paça gözaltına alınmıştı.

PKK işbirlikçileri Frankfurt'ta çadır kurdu! ile ilgili etiketler Almanya pkk çadırı frankfurt
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.