PKK ile Kerkük Tabur Komutanlığı karşı karşıya geldi! SuperHaber / ÖZEL

Irak ordusunun Kerkük'e başlattığı operasyon devam ederken Gazeteci Reşat Salihi bölgedeki son gelişmeleri SuperHaber’e anlattı.

unnamed

Bölgedeki son gelişmeleri aktaran Gazeteci Reşat Salihi, Haşdi Şabi ile birlikte Irak ordusunun nerede ise bütün birlikleri ile Kerkük’ün etrafını sardığını söyledi.

Kerkük 3 taraftan kuşatılırken peşmergenin de kaçtığını söyleyen Salihi, Rahimava bölgesinde Peşmergeler ile Kürt halkı arasında büyük bir çatışma çıktığını belirtti.

Salihi şunları söyledi:

Arafa bölgesinde PKK’lılar ile Irak ordusu arasında çatışma çıktı. İki araç yakıldı 4 PKK’lı yanarak öldü. Diğer taraftan ise Irak ordusu, Peşmerge’nin kontrolünde olan K1 askeri üssüne girdi. Peşmergeler oradan da geri çekilmek zorunda kaldı. Kerkük havaalanı yine Irak ordusunun kontrolü altına girdi. İnşaat halinde olan yeni valilik binası ve Kerkük özel hastanesine PKK’lı keskin nişancılar yerleştirildi. Onlarında tam karşısında Türkmenlerin oluşturduğu KTK Kerkük Tabur Komutanlığı var. Namlular birbirine doğrulmuş ancak ilk kurşunu bekliyor iki tarafta... Ayrıca KTK üyeleri caddeleri ve sokakları güvenliğe aldı. Boşaltılan binalara Türkmenlerin girmeleri sağlanmak isteniyor.

PKK ile Kerkük Tabur Komutanlığı karşı karşıya geldi! SuperHaber / ÖZEL ile ilgili etiketler PKK kerkük tabur komutanlığı Peşmerge reşat salihi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.