PKK ile İsrail’in soykırım ittifakı!

İsrail’e destek için Gazze’ye gelen kanlı terör örgütü PKK’lı teröristlerin, Han Yunus’taki Filistinlilerin evlerine örgüt propagandası yapan ifadeler yazdığı ortaya çıktı.

Terör örgütü PKK’nın Gazze’de 30 binden fazla sivilin katliamına ortak olduğu tescillendi. İsrail askerlerinin işgal ettiği ve daha sonra çekildiği Han Yunus’ta bir evin duvarlarında, “Sıra Afrin’de” ile “Özgür Kürdistan” gibi yazıların yer aldığı video ortaya çıktı.

PKK KENDİ ADINA TABUR KURMUŞ

Gazzelilerin evlerine terör örgütü bayraklarını kazıyan PKK’nın, hem Irak hem de Suriye’den götürdüğü teröristlerle kendi adına tabur kurduğu rapor ediliyor. Türkiye Gazetesi'nin haberine göre Filistin kaynakları, PKK’lıların çok sayıda kamp, okul ve ev baskınına katıldığını, toplu katliam ile yağma faaliyetlerinde ön safta yer aldığı bilgisini paylaştı.

 

PKK ile İsrail’in soykırım ittifakı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.