PKK - HDP - FETÖ medyada da kol kola!

Terör örgütü PKK tarafından kaçırılan 13 vatandaş için 'Biraz misafir edecekler, sonra bırakacaklar' diyen HDP Eş Başkanı Pervin Buldan ve firari FETÖ'cü Can Dündar, PKK'nın yayın organı Medya Haber'de buluştu. İkili, uzun süre Türkiye'yi itibarsızlaştırmaya çalışırken, teröristbaşı Abdullah Öcalan'a övgü dolu sözler sarf etti.

Geçtiğimiz günlerde MİT'in düzenlediği operasyonda terör örgütü PKK'ya silah temin eden firari FETÖ'cüler Gürbüz Sevilay ve Tamer Avcı Özbekistan'da yakalandı ve Türkiye'ye getirildi.

Operasyona ilişkin yapılan açıklamada Sevilay'ın Irak ve Suriye’deki PKK mensuplarının füze, anti-drone, radar sistemi ve termal üniforma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ziyaret ettiği, ayrıca PKK/KCK Sorumluları ile örgüte ait karargâhlarda görüştüğü belirtildi.

SAHADAKİ İLİŞKİ MEDYAYA TAŞINDI

PKK ile FETÖ'nün sahada süren ilişkisi bu kez medyaya taşındı. Gara'da terör örgütü PKK'nın şehit ettiği 13 vatandaş ile ilgili 'Biraz misafir edecekler, sonra bırakacaklar' diyen HDP Eş Başkanı Pervin Buldan ve Almanya'ya firar eden FETÖ'cü Can Dündar, PKK yayın organında buluştu.

KURTARMAK İÇİN UĞRAŞMIŞ!

Belçika'dan yayın yapan Medya Haber'de Dündar'ın sorularını yanıtlayan HDP'li Buldan, partisinin destek verdiği terör örgütü PKK tarafından katledilen 13 kişinin kurtarılması için uğraştığını öne sürdü.

Buldan, konuşmasında sık sık terörist elebaşı Abdullah Öcalan'a 'sayın' demekten de geri durmadı.

 

PKK - HDP - FETÖ medyada da kol kola! ile ilgili etiketler Can Dündar PKK FETÖ HDP
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.