PKK elebaşı Karasu'dan Kılıçdaroğlu'na destek, 6'lı masaya talimat!

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Mustafa Karasu, örgüte yakın bir televizyon kanalına verdiği röportajda 6'lı koalisyonun adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na açık destek verdi.

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Mustafa Karasu, örgüte yakın bir televizyon kanalına röportaj verdi. 6'lı koalisyonun adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na açık destek veren Karasu, 'Şu da bir gerçek "Erdoğan'a en çok zararı biz verdik biz karşı çıktık." ifadelerini kullandı. 'Erdoğan'ı devirme sözü veren terörist elebaşı skandal ifadeler kullandı.

ERDOĞAN'I DEVİRECEĞİZ

PKK elebaşı Karasu, yayınladığı video ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday gösteren Altılı Masa'ya destek verdi.

"6'LI MASAYA BİR İLGİ OLDU!"

Karasu açıklamalarında "Askeri darbeler döneminden daha fazla yürütülen bir savaş var. Böyle bir durumda tabi 6'lı masaya bir ilgi oldu, umut da yarattı. İktidardasın gideceksin yani... 'Sanki sınırda herkes Türkiye'ye savaş açmış' Sen savaş açtın sen saldırıyorsun. Ne diyorlar 'Son terörist kalmayana kadar yok edeceğim' diyor. Ne zaman bırakır? Türkiye'deki bu soykırımcı politika zihniyet kırılırsa o zaman değişir. Bu konuda Emek ve Özgürlük İttifakı (HDP) çok önemlidir." ifadelerini kullandı.

"ORTAK HAREKET EDİN" MESAJI

6'lı koalisyon ve HDP'nin ortak hareket etmesi gerektiğini söyleyen Karasu şöyle konuştu:

"Şu da bir gerçek 'AK Parti ve MHP'ye karşı en büyük mücadeleyi biz verdik. AK Parti ve MHP ittifakı yıprandıysa bu konuda HDP ne yapacak yani... AK Parti ve MHP ittifakını düşürmek için üzerine düşen sorumluluğu yerine getirecek. Tek istedikleri reddecekleri bir aday olmasın. "

"BELİRLEYİCİ ROL OYNAYACAKLAR"

"Zaten açıklama yaptılar. 'Biz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz' dediler. Biz inanıyoruz. Üzerine düşen sorumluluğu yerine getirecekler. Birlikte hareket ederlerse, yoğun çalışırlarsa AK Parti ve MHP iktidarının düşmesinde belirleyici rol oynayacaklardır. Motor rol oynayacaklardır.' dedi.

PKK elebaşı Karasu'dan Kılıçdaroğlu'na destek, 6'lı masaya talimat! ile ilgili etiketler 6'lı Masa Kandil terörist Mustafa Karasu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.