PKK elebaşı Fehman Hüseyin'in koruması yakalandı

Diyarbakır polisi, PKK elebaşı Fehman Hüseyin'in koruması olduğu öğrenilen teröriste yönelik operasyon gerçekleştirdi. Yakalanan teröristin Şırnak'ta askeri üst bölgesine saldıranlar arasında olduğu öğrenildi.

2015 yılında Şanlıurfa'da güvenlik güçlerine teslim olan ve ardından pişmanlık yasasından faydalanıp serbest bırakılan Mehmed kod adlı teröristin, güvenlik güçleri tarafından Diyarbakır'da bir eve yapılan operasyonda ele geçirilen dijital verilerde Bahoz Erdal kod adlı teröristbaşı Fehman Hüseyin ile fotoğrafları ortaya çıkınca polis ekipleri tarafından yeniden izi sürüldü.

EKİPLER EVE DÜZENLEDİKLERİ BASKINDA YAKALADI

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen terör soruşturması kapsamında polis ekipleri tarafından önceki gün bir eve düzenlenen operasyonda Mehmed kod adlı terörist kıskıvrak yakalandı.

TERÖRİSTBAŞI FEHMAN HÜSEYİN'İN KORUMASI ÇIKTI

Şırnak'ta çeşitli tarihlerde birçok askeri üst bölgesine yaptığı saldırılarda 2 askerin şehit edilmesi olayı ile Bahoz Erdal kod adlı PKK'lı teröristbaşı Fehman Hüseyin'in de korumalığını yaptığı tespit edilen Mehmed kod adlı terörist emniyetteki ifade işlemleri tamamlandıktan sonra sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.

PKK elebaşı Fehman Hüseyin'in koruması yakalandı ile ilgili etiketler PKK terör örgütü fehman hüseyin koruma
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.