PKK elebaşı Abdullah Öcalan için özgürlük istediler!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kürt sorununa çözüm için 'meşru organ' olarak gösterdiği HDP, PKK elebaşı Abdullah Öcalan için sosyal medyada kampanya başlattı. HDP'li isimler sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda Öcalan'a özgürlük istedi.

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde, HDP tarafından PKK elebaşı Abdullah Öcalan için sosyal medya platformlarında 'özgürlük kampanyası' başlatıldı.

HDP'liler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gibi Türkiye'de Kürt sorunu olduğunu öne sürerek çözüm adresi olarak Öcalan'ı gösterdi.

ÖCALAN'A ÖZGÜRLÜK PAYLAŞIMLARI

HDP'nin resmi hesaplarından da yapılan paylaşımlarda "Freedom For Ocalan Now" etiketi kullanıldı ve Öcalan'ın özgür bırakılması istendi.

PKK elebaşı Abdullah Öcalan için özgürlük istediler!

PKK elebaşı Abdullah Öcalan için özgürlük istediler! - Resim : 2

PKK elebaşı Abdullah Öcalan için özgürlük istediler! - Resim : 3

KILIÇDAROĞLU 'MEŞRU' İLAN ETMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye'de 'Kürt sorunu' olduğunu savunarak çözüm yolunun HDP'den geçtiğini söylemişti. CHP lideri, "Kürt sorunu çözmek için meşru bir organa ihtiyacımız var. HDP'yi meşru organ olarak görebiliriz. HDP'yle biz bu sorunu çözebiliriz" demişti.

 

PKK elebaşı Abdullah Öcalan için özgürlük istediler! ile ilgili etiketler PKK Abdullah Öcalan Sezai Temelli terör örgütü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.