Pitbull saldırısına uğrayan 4 yaşındaki Asiye Ateş'ten haber var! Sağlık durumu iyiye gidiyor...

Gaziantep'te, iki pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayarak ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye'nin sağlık durumu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Olayın ardından kaldırıldığı hastanede ameliyata alınan ve yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Asiye'nin sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde bulunan bir sitenin basketbol sahasında dün iki "pitbull"un saldırısına uğrayarak ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş'ten haber geldi. 

Ağır yaralanınca kaldırıldığı Gaziantep Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından özel hastaneye sevk edilen 4 yaşındaki Asiye Ateş'in tedavisi sürüyor.

ASİYE ATEŞ'İN SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR

Gaziantep'te oturduğu sitenin bahçesinde pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısına uğrayarak ağır yaralanan Asiye Ateş'in tedavisine devam ediliyor.

Olayın ardından kaldırıldığı hastanede ameliyata alınan ve yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Asiye'nin sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

 VALİ GÜL, ASİYE'Yİ ZİYARET ETTİ

Gaziantep Valisi Davut Gül, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arıkan ve Şahinbey Kaymakamı Tahir Şahin ile aileyi hastanede ziyaret etti, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Çocuğun durumu hakkında doktorlardan bilgi alan Gül, tedavi sürecinin titizlikle devam ettiğini söyledi.

BASKI İDDİALARINA YANIT

Devletin bütün imkanların seferber edildiğini belirten Gül, şöyle konuştu:

"Hepimize geçmiş olsun. Ailenin bundan sonraki hem tedavi hem de diğer süreçlerde valilik olarak biz takip edeceğiz. Kamuoyunda ailemize sanki baskı yapıldığı, baskı altında tutulduğuyla ilgili bir çok şey yazılıyor ama bunların doğruluğu yok. Aileyle konuştuk herhangi bir baskı yok. Bundan sonraki süreç adliyeye intikal etmiş. Saklanacak ve gizlenecek bir durum yok. İnşallah tez zamanda yavrumuz sağlığına kavuşur."

Pitbull saldırısına uğrayan 4 yaşındaki Asiye Ateş'ten haber var! Sağlık durumu iyiye gidiyor... ile ilgili etiketler Gaziantep Saldırı pitbull Asiye Ateş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.