Pitbull cinsi köpeğini sokak köpeğine saldırttı: Olayı gören esnaf sopayla kurtardı

Bursa'da bir kişi pitbull cinsi köpeğini ağızlıksız ve tasmasız gezdiren bir kişi, köpeğini bir sokak köpeğine saldırttı. O anları gören bir esnaf eline aldığı sopayla sokak köpeğini kurtardı. Büyük tepki çeken anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. Bir kişi, "ağızlıksız" ve "tasmasız" olarak gezdirdiği pitbull cinsi köpeğini sokak köpeğine saldırttı.

NTV'de yer alan habere göre, Bursa'da yaşanan olay izleyenleri dehşete düşürdü. Pitbull saldırısına uğrayan sokak köpeğini esnaf kurtardı.

Bursa insanlıktan nasibini almayan bir kişi, pitbull cinsi köpeğini sokak köpeğinin yanına getirdi, ardından selfie çekip pitbullun sokak köpeğini saldırmasını bekledi. Saldırıyı telefona çekmeye devam etti. Bununla da yetinmeyen şahıs, sokak köpeğine tekme attı. Bu arada bir esnaf köpekleri ayırmaya çalıştı.

Bir yerden sopa bulan esnaf pitbull cinsi köpeğe vurmaya başladı ve sokak köpeğini kurtardı.

Çeşitli yerlerinden yaralanan sokak köpeği bölgeden uzaklaştı. Köpeğin akıbeti ise bilinmiyor. Pitbull cinsi köpeğin sahibine sosyal medya kullanıcıları büyük tepki gösterdi.

Pitbull cinsi köpeğini sokak köpeğine saldırttı: Olayı gören esnaf sopayla kurtardı ile ilgili etiketler Bursa Osmangazi köpek pitbull sokak köpğeği
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.