Pique'den veda sözleri: Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Barcelona'da yaptıkları ile dünyanın dört bir yanından futbolseveri etkileyen Lionel Messi'ye takım arkadaşları da veda etti. Instagram hesabından açıklama yapan Pique de Messi hakkında duygusal bir veda mesajı yayımladı.

Barcelona ile Messi arasındaki kontrat görüşmeleri hiç kimsenin beklemdiği bir şekilde olumsuz sonuçlanmıştı. Barcelona Başkanı Laporta, Messi'nin takımda kalmak istemesine rağmen sözleşme yükümlülüklerini karşılamayacaklarını belirtmiş ve yolların ayrıldığını duyurmuştu.

Messi'nin vedası futbolseverler şaşırtırken, Katalan ekibinin taraftarlarını da hayal kırıklığına uğratt. Messi'nin takım arkadaşları da hayal kırıklığına ilişkin mesajlar paylaştı.

İspanyol stoper, yakın arkadaşı Messi'ye şu sözlerle veda etti:

"Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ne Camp Nou, ne Barselona şehri ne de biz. 20 yıldan sonra Barcelona formasını giymeyi bırakmak gerçekten çok zor. 2000’de tanışmıştık. Önümüzde hayal edemediğimiz türden, delicesine bir kariyer vardı. Ne kariyer ama! Şimdi gidiyorsun... Ama biliyorum ki geri döneceksin. Eğlen, gittiğin yerde kazanmaya devam et. Barça'da seni özleyeceğiz. Seni seviyorum Leo..."

 

Pique'den veda sözleri: Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. ile ilgili etiketler Lionel Messi Barcelona gerard pique
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.