Pink Floyd'un solisti Roger Waters evlendiğini duyurdu

Dünyaca ünlü İngiliz müzik grubu Pink Floyd'un efsanevi solisti ve baş gitaristi George Roger Waters, 78 yaşında beşinci kez evlendi. Waters, malikânesinin sahilinde gerçekleşen sürpriz törenden fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak müjdeli haberi duyurdu.

İngiliz müzisyen ve besteci Roger Waters, Kamilah Chavis ile 210 yılında 16,2 milyon dolara satın aldığı New York'taki Bridgehampton malikanesinde dünya evine girdi.

Pink Floyd'un solisti Roger Waters evlendiğini duyurdu

Beşinci defa nikah masasına oturan ünlü sanatçı mutluluğunu Instagram hesabından hayranlarıyla paylaştı.

78 yaşındaki Waters, paylaştığı düğün fotoğraflarına "Çok mutluyum" notunu düştü. Birkaç yıldır birlikte olan çift, ilk defa 2019 Venedik Film Festivali’nde birlikte görülmüşlerdi.

Pink Floyd'un solisti Roger Waters evlendiğini duyurdu


SAAT KAVGASI

Pink Floyd’un solisti Roger Waters daha önce dört defa evlendi. Chavis’ten önce Laurie Durning’le evli olan Roger Waters, ayrılıkları sırasında ilginç bir konuyla da gündeme gelmişti. Durning, Pink Floyd’un efsane isminden Daytona Rolex saatini geri istemiş ve çiftin bu konudaki anlaşmazlığı mahkemeye yansımıştı. Söz konusu saatin değerinin 35 bin dolar olduğu söyleniyor.

Pink Floyd'un solisti Roger Waters evlendiğini duyurdu

AŞK HAYATI BİR HAYLİ KARIŞIK

Efsanevi sesin aşk hayatı oldukça hareketli geçti. Waters, ilk olarak 1969 yılında çocukluk aşkı Judy Trim ile evlendi, ancak çift 1975’te boşandı. Bir yıl sonra Lady Carolyne Christie ile evlendi ve çift 1992’de boşanmadan önce iki de çocuk sahibi oldu. 1993 yılında Priscilla Phillips ile evlendi ve 2001’de de boşandılar. 2016’da Waters ve gazeteci Rula Jebreal, Laurie’den ayrıldıktan kısa bir süre sonra birlikte olmaya başladılar ancak çiftin kısa süre yolları ayrıldı.

Pink Floyd'un solisti Roger Waters evlendiğini duyurdu

 

Pink Floyd'un solisti Roger Waters evlendiğini duyurdu ile ilgili etiketler Düğün nikah Roger Waters pink floyd Kamilah Chavis
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.