Pınar'ın katili Cemal Metin Avcı'nın emniyetteki ilk ifadesi

Pınar Gültekin’in katil zanlısı Cemal Metin Avcı’nın emniyetteki ilk ifadesinin belli olduğu iddia edildi.

Pınar Gültekin’in katil zanlısı Cemal Metin Avcı’nın emniyetteki ilk ifadesinin ortaya çıktığı söylendi. Cemal Metin Avcı’nın cinayeti işlediğini itiraf etmesi sonucunda yeni gelişmeler yaşandı.

Muğla’da 27 yaşındaki Pınar Gültekin’i öldüren katil zanlısı Cemal Metin Avcı’nın emniyetteki ilk ifadesi ortaya çıktı. Katil zanlısı Avcı’nın birçok kadın cinayetinde karşılaşılan ifadelere benzer bir savunma yaptığı gözlemlendi. Evli ve bir çocuk babası olan Cemal Metin Avcı’nın emniyette cinayeti işlediğini itiraf ettiği söylendi.

Avcı, Pınar ile ayrılmaları sonrasında kendine gelemediğini ve yeniden birlikte olmak istediğini ancak teklifini kabul etmediğini dile getirdi. Çiftliğe giderek yemek yediklerini söyleyen Avcı, kıskançlık krizine girdiğini ve tartıştıktan sonra da kavga ederken öldüğünü belirtti.

Daha sonrasında bidona sokarak üzerine beton döktüğünü söyleyen Avcı yakalanacağını bildiğini ancak onu gerçekten de çok sevdiğini pişmanlığı dile getirdi.

Pınar'ın katili Cemal Metin Avcı'nın emniyetteki ilk ifadesi ile ilgili etiketler Cemal Metin Avcı pınar gültekin
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.