'Katil yalnız değil yanındaki kız...'

Muğla'da bağ evinde vahşi bir şekilde katledilen Pınar Gültekin cinayetinde acılı baba, katilin yalnız olmadığını söyledi.

Türkiye bu vahşi cinayeti günlerce konuştu. 27 yaşındaki Pınar Gültekin, Cemal Metin Avcı tarafından sbağ evinde öldürüldükten sonra vahşice yakılmış, cesedinin üzerine beton dökülmüştü. Vahşi cinayetin zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderilirken Pınar'ın babası katilin yanlız olmadığını öne sürdü.

ZATEN TAKINTISI VARDI

Pınar Gültekin’in babası Sıddık Gültekin, 16 Temmuz’da kızının kaybolması nedeniyle eşinin Muğla’ya gittiğini belirterek şunları söyledi: “Kızım en son Muğla’da bir alışveriş merkezinde, restoranda yemek yerken yanına bir arkadaşı geliyor. Sonradan öğrendiğimiz samimi bir arkadaşıymış. Tehditvari bir üslupla kızla konuşup çekip gidiyor. Bu olaydan sonra kamera kayıtları bize izletilmedi. Bütün şüphem yanına gelen kızın üzerinde. Bu cani denilen insan bütün telefonlarını engellemişti. Zaten takıntısı vardı. Kızım onunla asla ve asla bir araya gelmemişti.” dedi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin (27) 16 Temmuz'da kaybolmuş, ailesinin başvurusu üzerine jandarma ve polis tarafından arama çalışması başlatılmıştı. Ekiplerin çalışması sonucu, Cemal Metin Avcı katil zanlısı olarak evinde gözaltına alınarak tutuklanırken, genç kızı çıkan kavgada elleriyle boğup öldürdüğünü, bağ evinde cesedini çöp varilinde yakıp üzerine beton döktüğünü itiraf etmişti.

YANINDAKİ KIZDAN ŞÜPHEMİZ VAR

Kızının dağ evine götürülmesi için ikna edildiği yönünde şüpheleri olduğunu dile getiren baba, “Başından beri söylüyoruz. Yanına gelen kızda şüphemiz var. Bu kız, kızımın yanına gelerek onu kandırmış. Bu kız, benim kızımı arabaya kandırarak koymuş. Çünkü insan öz arkadaşına güvenir. Hem okul arkadaşı hem de sürekli görüştüğü bir insan. Buradan bütün kamuoyuna sesleniyorum, Adalet Bakanlığı ve Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum, lütfen bu işin üstünde dursunlar." diyerek yetkililerden yardım istedi. (İHA)

'Katil yalnız değil yanındaki kız...' ile ilgili etiketler cinayet baba pınar gültekin çağrı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.