Pınar Karşıyaka seriyi uzatmak istiyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi final serisinin ilk iki maçını deplasmanda Anadolu Efes'e kaybeden Karşıyaka, 17 Haziran Cumartesi günü İzmir'de oynanacak müsabakayı kazanıp seriyi dördüncü maça taşımak istiyor. Pınar Karşıyaka, rakibine ilk iki maçta da boyun eğdi ve seride 2-0 geriye düştü. Yeşil-kırmızılılar saha avantajını ele geçiremediği eşleşmede seriyi dördüncü maça taşımak için 17 Haziran Cumartesi günü İzmir’de oynanacak karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor.

Pınar Karşıyaka, kazanamadığı taktirde ise Anadolu Efes seriyi 3-0'a getirerek İzmir'de şampiyonluğunu ilan edecek. İzmir ekibinin galip gelmesi durumunda ise seri İzmir'de oynanacak dördüncü maça uzayacak.

UFUK SARICA YİNE DİSKALİFİYE OLDU

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, oynanan Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi final serisinin ikinci maçında oyundan atıldı.

Sarıca, dördüncü periyotun bitimine 4 dakika 40 saniye kala bir pozisyondan dolayı hakeme yoğun bir itiraz gerçekleştirince ikinci teknik faulden dolayı diskalifiye oldu. 51 yaşındaki başantrenör, normal sezonda Anadolu Efes ile oynanan İzmir'deki müsabakada yine diskalifiye olmuştu.

Pınar Karşıyaka seriyi uzatmak istiyor ile ilgili etiketler Basketbol Pınar Karşıyaka
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.