Pınar Karşıyaka sadece 3 takviye yaptı

Pınar Karşıyaka, yeni sezon öncesinde kadrosunun büyük bir bölümünü korumayı başarırken sadece üç takviye gerçekleştirdi. Kaf-Kaf, bu süreçte Furkan Haltalı, Kelan Martin ve Hakan Sayılı'yı kadrosuna kattı.

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, iç transferde Errick McCollum, Thomas Akyazılı, Kenan Sipahi, Ergi Tırpancı, Deniz Kılıçlı, Vitto Brown, Mert Celep ve Jaylon Brown'ı takımda tutarak kadroyu büyük oranda korumayı başarırken dış transferde ise Anadolu Efes'ten Furkan Haltalı, NBA'de Minnesota Timberwolves, Indiana Pacers ve Boston Celtics formaları giyen Kelan Martin ve Darüşafaka'dan Hakan Sayılı'yı kadrosuna kattı.

TARAFTARIN TRANSFER İSTEĞİ SÜRÜYOR

Pınar Karşıyakalı taraftarlar çok fazla bölgede eksiğin olduğunu düşünerek sosyal medya hesaplarından transfer istediklerini dile getirmeye devam ediyor.

Yeşil-kırmızılı taraftarlar neredeyse her gönderinin altına "Transfer istiyoruz", "Transferlerde durum ne?", "Oyuncu açıklayın" tarzında yorumlar yazıyor. Yeşil-kırmızılı kulüpte yeni yönetimin belirsiz olduğu bu dönemde nelerin olacağı ise merakla bekleniyor.

Pınar Karşıyaka sadece 3 takviye yaptı ile ilgili etiketler Basketbol
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.