Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe Beko'yu devirdi!

ING Basketbol Süper Ligi 10. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya geldi.

ING Basketbol Süper Ligi 10. hafta maçında Pınar Karşıyaka, evinde Fenerbahçe Beko'yu 68-57 mağlup etti.

Pınar Karşıyaka 9 galibiyete ulaşırken; Fenerbahçe Beko 2. mağlubiyetini aldı.

Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe Beko'yu devirdi!

Müsabakayı Emin Moğulkoç, Can Mavisu, Ahmet Tatlıcı hakem üçlüsü yönetti.

Karşılaşmanın başında hücumda Melih Mahmutoğlu ile 3 sayılık basketler üreten Fenerbahçe Beko, 8. dakikada 12-7 üstünlük kurdu. M'Baye ile etkili olduğu bölümde 8-0'lık seri yakalayan Pınar Karşıyaka, son dakikasına 15-12 önde girdiği periyodu 17-15 galip tamamladı.

İkinci periyotta savunmada daha etkili olan Pınar Karşıyaka, Taylor'la sayılar bulduktan sonra 17. dakikada Metecan Birsen'in basketiyle farkı 9 sayıya kadar çıkardı: 31-22. Kalan bölümde iki takımın da hücumda fazla sayı bulamadığı bölümde farkı 11 sayıya yükselten (35-24) Pınar Karşıyaka, devreyi 35-25 üstün bitirdi.

Üçüncü periyodun başında Taylor, Morgan ve M'Baye ile farkı artıran Pınar Karşıyaka, 24. dakikada 16 sayılık farka ulaştı: 46-30. Ali Muhammed ve Sloukas'la 3 sayılık basketler üreten ve Stimac'la da etkili olan konuk ekip, farkı 6 sayıya kadar (45-51) indirse de Pınar Karşıyaka periyodu 53-45 önde tamamladı.

Son periyotta aradaki farkı 12 sayıya (57-45) çıkaran Pınar Karşıyaka, son 4 dakikasına 60-52 önde girdiği müsabakada üstünlüğünü bırakmadı ve karşılaşmadan 68-57 galip ayrıldı.

Maçın son periyodunda Pınar Karşıyakalı taraftarların tezahüratları üzerine hakemler anons yaptırdı.

 

 

 

 

 

Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe Beko'yu devirdi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Fenerbahçe Beko Basketbol Süper Ligi Karşıyaka pınar karşıyaka
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.