'Para istediği, tehdit ettiği için bir anlık öfkeyle yaptım'

Gelen son dakika haberine göre; Muğla'da ailesinin kayıp ihbarı verdiği Pınar Gültekin'in vahşice öldürüldüğü ortaya çıktı. Talihsiz kadının katil zanlısı ilk ifadesinde, ''Beni sürekli tehdit ediyordu, para istiyordu'' dedi. İşte detaylar...

Muğla'nın Ula ilçesinde, 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in cansız bedeni Menteşe ilçesinde ormanlık alanda bulundu.

Genç kızın, eski erkek arkadaşı tarafından önce dövüldüğü, ardından boğularak öldürüldüğü belirlendi. Katil zanlısı, genç kızın cesedini varile koyup ormana gömdüğünü söyledi. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; katil zanlısının ilk ifadesi ortaya çıktı.

''PARA İSTEDİ, SİNİRLENDİM''

İşte o ifade;

"Pınar ile ilişkimiz vardı eşine söylerim diye sürekli tehdit ediyordu, para istiyordu. O gün de para istedi verecektim ama sinirlendim tartıştık. Bir anlık öfke ile öldürdüm.

Cesedini yok etmek istedim. Önce yakmaya çalıştım. Olmadı, başaramadım. Sonra bidona soktum, üzerine beton döktüm, yakalanacağımı biliyordum. Çok sevmiştim, çaresiz kaldım. Kıskançlık krizine girmiştim. Çok pişmanım."

 

'Para istediği, tehdit ettiği için bir anlık öfkeyle yaptım' ile ilgili etiketler katil Muğla cinayet Kadın Cinayeti ifade pınar gültekin itiraf
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.