Pınar Gültekin'in katil zanlısı yakayı böyle ele verdi

Muğla'da ormanlık alanda cesedi bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in katil zanlısı Cemal Metin Avcı'yı 'pet şişe' detayının ele verdiği ortaya çıktı. Bölgedeki tüm güvenlik kameralarını inceleyen emniyet güçlerinin, benzinlikten pet şişeyle benzin aldığını görünce şüphelendiği belirtildi.

Muğla'da 5 gündür haber alınamayan Pınar Gültekin'in eski sevgilisi Cemal Metin Avcı, gözaltına alınıp sorgulandı.

Avcı ifadesinde cinayeti itiraf ederken genç kızın cansız bedeni de ormanlık alanda demir bir varilin içinde bulundu. Türkiye kahreden cinayeti konuşurken cinayete ilişkin detaylar da bir bir ortaya çıkmaya başladı.

100'ÜN ÜZERİNDE GÜVENLİK KAMERASI İNCELENDİ

Sabah Gazetesi'nden Kenan Gürbüz'ün aktardığına göre; cinayete kurban giden Pınar Gültekin'i bulmak için jandarma ve polislerden oluşan ekip, genç kızın son görüldüğü bölgede bulunan kafe, iş yeri ve benzinliklere ait 100'ün üzerinde güvenlik kamerasını incelemeye aldı.

BENZİNLİKTEN PET ŞİŞEYLE BENZİN ALDI

Jandarma ekipleri, benzinlikten aracına benzin aldıktan sonra, büyük bir pet şişeyle ilave benzin alan zanlı Cemal Metin Avcı'dan şüphelenerek takibe aldı gözaltına aldı. 

Pınar Gültekin'in katil zanlısı yakayı böyle ele verdi ile ilgili etiketler Muğla cinayet benzin pınar gültekin
GÜNÜN VİDEOSU

Ankara'da sağanak sonrası facia... Sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altında sıkıştı!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yağış sonrası sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altına girdi. Çevredekilerin yardımıyla kurtarılan çocukların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.