Pınar Gültekin davasında yeni gelişme: Mahkemeden karar çıktı

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldürdüğü iddasıyla yargılanan Cemal Metin Avcı için mahkemeden yeni karar çıktı. Mahkeme, Avcı'nın tutukluluğunun devamına karar verdi. Öte yandan Avcı'nın kardeşi Mertcan Avcı'nın adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verildi. Öte yandan savcılık, Cemal Metin Avcı ve kardeşinin ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi.

Türkiye'yi sarsan Pınar Gültekin cinayetinde 12. dava bugün görüldü. Davada nihai karar çıkmazken, Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı'nın (32) tutukluluk halinin devamına karar verildi. Avcı'nın kardeşi Mertcan Avcı'nın tutuklanması talebi ise mahkemece kabul edilmedi.

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı (32) ile suç delillerini gizleyerek, yok ettikleri öne sürülen kardeşi Mertcan Avcı (26), annesi Ayten Avcı, babası Selim Avcı, boşandığı eşi Eda Karagün ve ortağı Şükrü Gökhan Orhan'ın yargılandığı davanın 12'nci duruşmasında savcı esasa ilişkin mütalaasını verdi.

Savcı mütalaasında, Cemal Metin Avcı'nın canavarca hisle, eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürmekten, kardeşi Mertcan Avcı'nın da canavarca hisle ve eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme suçuna iştirakten ağırlaştırılmış müebbet hapis ile cezalandırılması talep etti.

Mütalaada Eda Karagün, Şükrü Gökhan Orhan, anne Ayten ve baba Selim Avcı'nın da suç delillerini gizlemek ve yok etme suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapisle cezalandırılmaları istendi, duruşma 20 Haziran'a ertelendi.

Pınar Gültekin davasında yeni gelişme: Mahkemeden karar çıktı ile ilgili etiketler cinayet mahkeme pınar gültekin Cemal Metin Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.