Pınar Gültekin davasında karar çıkmadı: Duruşma nisan ayına ertelendi!

Muğla'da üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin'i boğduktan sonra varile koyup diri diri yakan Cemal Metin Avcı ile birlikte suç delillerini gizleyip yok ettikleri öne sürülen kardeşi Mertcan Avcı, annesi Ayten Avcı, babası Selim Avcı, boşandığı eşi Eda Karagün ve ortağı Şükrü Gökhan Orhan’ın yargılandığı davanın bugün 10. duruşması gerçekleşti. Kararın verilmesi beklenen dava nisan ayına ertelendi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin, 16 Temmuz 2020'de kayboldu.

PINAR GÜLTEKİN'İN CESEDİNİ BAĞ EVİNDE VARİLE KOYUP YAKTIĞINI İTİRAF ETMİŞTİ

Soruşturma kapsamında 5 gün sonra gözaltına alınan eski sevgilisi Cemal Metin Avcı, çıkan kavgada Gültekin'i boğarak öldürdüğünü, cesedini bağ evindeki varile koyup yaktığını, üzerine de beton döktüğünü itiraf etti. Avcı'nın gösterdiği yerde bulunan varilde, Gültekin'in kısmen yanmış cesedine ulaşıldı. Adliyeye sevk edilen Cemal Metin Avcı ise çıkarıldığı mahkemece 'canavarca hisle ve eziyet çektirerek adam öldürmek' suçundan tutuklandı.

 

DURUŞMA NİSAN AYINA ERTELENDİ

Cemal Metin Avcı ile birlikte suç delillerini gizleyip yok ettikleri öne sürülen kardeşi Mertcan Avcı, annesi Ayten Avcı, babası Selim Avcı, boşandığı eşi Eda Karagün ve ortağı Şükrü Gökhan Orhan bugün 10'uncu kez hakim karşısına çıktı.

Saat 14.00'te başlayan duruşmada kararın verilmesi bekleniyordu. Saat 17:30 sıralarında biten duruşma sonrası avukat Rezan Epözdemir açıklama yaptı. Duruşmanın ertelendiğini duyuran Epözdemir, "Duruşma 12 Nisan'da yapılacak." dedi. 

 

 

Pınar Gültekin davasında karar çıkmadı: Duruşma nisan ayına ertelendi! ile ilgili etiketler dava pınar gültekin Cemal Metin Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.