Pınar Deniz'den ''Dayan Yüreğim'' performansı! Kaan Yıldırım mest oldu

Pınar Deniz, şarkıcı Aybüke Albere ile Yıldız Tilbe'nin ''Dayan Yüreğim'' şarkısını söyledi. Kaan Yıldırım, büyük bir beğeniyle sevgilisini izledi. Ünlü oyuncunun sahne performansına beğeni ve yorum yağdı.

Yargı dizisinde canlandırdığı avukat Ceylin rolüyle izleyicilerin beğenisini kazanan Pınar Deniz, oyunculuk kariyeri ve aşk hayatıyla gündemden düşmüyor. Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşk ile sık sık gündeme geliyor. Birbirine çok yakıştırılan ünlü çift, birlikte tatile çıkıp aşk tazeliyor ve aşk pozlarını takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmiyor.

KAAN YILDIRIM BİR KEZ DAHA AŞIK OLDU!

Ünlü oyuncu Pınar Deniz, son olarak şarkıcı Aybüke Albere ile beraber şarkı söyledi. 29 yaşındaki güzel oyuncunun şarkı söylediği anlar sosyal medyayı salladı. Yıldız Tilbe'nin ''Dayan Yüreğim''  şarkısını seslendiren Deniz'e sosyal medyada "Çoğu şarkıcıdan güzel", "Sesi çok güzel", "Harikasın" yorumları yapıldı. Ünlü oyuncuyu sevgilisi Kaan Yıldırım, aşk dolu bakışlarla izledi.

Pınar Deniz'den ''Dayan Yüreğim'' performansı! Kaan Yıldırım mest oldu

Pınar Deniz'den ''Dayan Yüreğim'' performansı! Kaan Yıldırım mest oldu ile ilgili etiketler Pınar Deniz Kaan Yıldırım

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.