Pınar Deniz meğer tam bir küfürbazmış! Sosyal medyada ettiği küfür şaşkınlık yarattı!

Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin karakteri ile ekrana müthiş bir dönüş yapan oyuncu Pınar Deniz meğer tam bir küfürbazmış! Dizinin sosyal medya hesabından yayınladığı bir paylaşıma ettiği küfüre takipçilerinden beğeni yağdı.

Pınar Deniz bugün sosyal medyadan ettiği bir küfürle gündem oldu. Kanal D'nin son dönem en çok izlenen dizilerinden olan Yargı'da Avukat Ceylin karakterini oynayan başarılı oyuncu Pınar Deniz dizinin resmi instagram hesabından yaptığı paylaşıma ettiği küfürle herkesi şaşırttı.

Yargı dizisiyle efsane bir dönüş yapan güzel oyuncu, dizinin instagram hesabından takipçilere sorulan "Favori Ceylin repliğin hangisi?" sorusuna küfürlü bir repliğini yazdı. Aynı anda Deniz'in ettiği küfürü görenler şaşkınlıktan ne yapacağını bilemediler. Hatta o kadar ki bazı takipçiler, "Pınar Deniz sen neymişsin!" diyerek güzel oyuncuya sitemde bulundular.

Pınar Deniz meğer tam bir küfürbazmış! Sosyal medyada ettiği küfür şaşkınlık yarattı!

Güzelliği ve yeteneğiyle son dönemin gözde oyuncularından olan Deniz, Instagram hesabından paylaştığı pozlarla da magazin gündemini meşgul ediyor.

Pınar Deniz, sevenlerine yardım çağrısında bulundu

Kaan Urgancıoğlu ile kusursuz bir uyum yakaladığı konuşulan Deniz, bir röportajında Yargı dizisinde oynadığı için kendisini çok şanslı hissettiğini anlatmıştı.

Pınar Deniz meğer tam bir küfürbazmış! Sosyal medyada ettiği küfür şaşkınlık yarattı! ile ilgili etiketler Pınar Deniz Yargı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.