Pilates eğitmeni sevgili yaradı...

Son dönemlerde Instagram paylaşımları için abartılı photoshop yapmak, ünlüler dünyasının bir parçası oldu. 'Poyraz Karayel'in Zülfikar'ı Celil Nalçakan da fazla kilolarıyla ilgili yapılan eleştirilere photoshop yaptığı, esprili bir paylaşım ile yanıt verdi. Ünlü oyuncunun bu hali, akıllara Seren Serengil'i getirdi.

Pilates eğitmeni sevgilisi Ceren Kahyaoğlu ile Bodrum'da tatil yapan Celil Nalçakan, fazla kilolarıyla ilgili yapılan eleştirilere esprili bir yanıt verdi.

Instagram'da photoshop'lu fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu altına şu notu düştü:

Pilates eğitmeni sevgili yaradı...

"Sabah çıkan haberlere çok üzülüp, saatlerce pilates yaptık ve amacımıza ulaştık! Ah be abiler, şişman olsan ne olur zayıf olsan ne olur? İyi insan olalım yeter. Buradan, bu vesileyle pilates eğitmeni ve photoshop uzmanı sevgilime sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum"

Pilates eğitmeni sevgili yaradı... - Resim : 2

Seren Serengil'in paylaştığı bu fotoğraf sosyal medyada olay olmuştu. Serengil'in göbeğini inceltmek için photoshop uyguladığı iddia edilmişti.

Ünlü isim bu yorumlara böyle cevap verdi...

Pilates eğitmeni sevgili yaradı... - Resim : 3

Pilates eğitmeni sevgili yaradı... ile ilgili etiketler Celil Nalçakan Seren Serengil Instagram photoshop photoshopsuz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.