Pierre-Emerick Aubameyang'ın menajeri Arteta'ya suçladı

Arsenal'in bu sezon 11 maçta sadece 2 gol atabilen Gabonlu yıldızı Pierre-Emerick Aubameyang'ın menajeri teknik direktör Mikel Arteta'yı suçladı. "Topçular" son 7 Premier League maçında yalnızca 2 gol atabildi ve 4 puan toplayabildi.

Premier League ekiplerinden Arsenal, son 7 lig maçında yalnızca 2 gol atabildi. Dün oynanan Kuzey Londra derbisinde ezeli rakibine 2-0 mağlup olarak 15. sıraya gerileyen "Topçular"da gözler, Katalan menajer Mikel Arteta'ya çevrildi.

Arsenal'deki kötü gidişat kadar gol kısırlığı yaşanması da Arteta'nın eleştirildiği konuların başında geliyor. Bu eleştirilerden en dikkat çekici olan ise Pierre-Emerick Aubameyang'ın menajerinden geldi.

Gabon'lu yıldızın Gana'lı menajeri Kwaku Mensah, Tottenham mağlubiyetinin ardından yaptığı Instagram paylaşımıyla Arteta'yı suçladı. Kırmızı-Beyazlılar'ın hücum verilerine paylaşan Mensah, futbolcusunun bu sezon ligde 2 golde kalmasınının sorumlusu olarak Arteta'yı işaret edip kısa sürede büyük destek buldu. Taraftarların büyük kısmı, Arteta'ya olan inancını kaybetmiş durumda.

Arsenal attığı 10 golle Premier League takımları arasında 17. sırada. İsabetli şutlarda 18'nci, şans yaratma istatiğinde ise son sırada yer alıyor. Londra ekibinde sezon başında Mesut Özil'le başlayan krizin Arteta'yı istifa götürüp götürmeyeceği merak konusu. 

Pierre-Emerick Aubameyang'ın menajeri Arteta'ya suçladı

Pierre-Emerick Aubameyang'ın menajeri Arteta'ya suçladı ile ilgili etiketler Arsenal tottenham hotspur Mikel Arteta Pierre-Emerick Aubameyang
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.