Pia Hakko Yeşil ile eşi Kerim Yeşil'in boşanma haberi yalan çıktı!

Cem Hakko'nun Bettina Machler ile evliliğinden olan kızı Pia Hakko Yeşil ile dört yıllık eşi Kerim Yeşil'in boşanma kararı aldıkları iddia edilmişti...

Şamdan'dan Bülent Cankurt'un haberine göre; Dört yıllık flörtün ardından Ağustos 2016'da Four Seasons Bosphorus Hotel'de muhteşem bir düğünle evlenen ve ardından da Mikonos'un en popüler mekanı Scorpios'ta düğün daveti veren çiftin mutluluğu yıllardır herkesin dilindeydi.

Pia Hakko Yeşil ile eşi Kerim Yeşil'in boşanma haberi yalan çıktı!

Pandemi yüzünden aylarca süren ev karantinasının ardından ülkemizde ve dünyada boşanma davaları patladığı için, Yeşil çiftinin evliliğinin de pandemiye kurban gittiği düşünüldü.

Pia Hakko Yeşil ile eşi Kerim Yeşil'in boşanma haberi yalan çıktı! - Resim : 2

Ancak Pia Hakko-Kerim Yeşil çifti, önceki gün Bebek sahilinde mutlu-mesut yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. Mutlu çiftin ayrıldıkları yolunda söylentileri de böylece boşa çıkmış oldu.

 

 

 

Pia Hakko Yeşil ile eşi Kerim Yeşil'in boşanma haberi yalan çıktı! ile ilgili etiketler Pia Hakko Yeşil kerim yeşil cem hakko
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.