Philip Morris Sigara Fiyat Listesi 6 Aralık 2021! Son dakika sigara zam yapıldı mı?

Philip Morris zamlı sigara fiyatları 6 Aralık 2021 tarihinde en çok araştırılanlar arasında yer aldı. Sosyal medyada gündem olan son bilgiler doğrultusunda Philip Morris sigara fiyatlarına zam geldiği iddia edildi. Peki, 6 Aralık sigaraya zam geldi mi? İşte, 6 Aralık 2021 güncel Philip Morris sigara fiyat listesi…

Sigaraya 6 Aralık 2021 tarihinde Philip Morris markalarına zam yapıldığı iddiaları sosyal medyayı karıştırdı. Philip Morris markalarından tanıdık sigara ürünlerine 5 TL zam yapıldığı iddialarının doğru olup olmadığı tiryakiler tarafından merak edilirken gerçekler kısa bir süre sonra ortaya çıktı.

6 Aralık 2021 Sigaraya Zam Geldi Mi?

Sosyal medyada yayılan fiyat listesine göre sigaraya 5 TL zam geldiği iddia edildi. Ancak kısa bir süre sonunda bu paylaşımın yalan olduğu ortaya çıktı. Philip Morris marka sigaralara zam gelmedi.

6 Aralık 2021 Zamlı Sigara Fiyatları

Philip Morris Sigara Fiyat Listesi 6 Aralık 2021! Son dakika sigara zam yapıldı mı?

6 Aralık 2021 Güncel Sigara Fiyatları

Philip Morris Sigara Fiyat Listesi 6 Aralık 2021! Son dakika sigara zam yapıldı mı? - Resim : 2

Philip Morris Sigara Fiyat Listesi 6 Aralık 2021! Son dakika sigara zam yapıldı mı? ile ilgili etiketler sigara zam sigara fiyat listesi sigara fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.