Petek Dinçöz yeni yaşını kutladı: Bu yıl kendimi bir Anka kuşu gibi hissediyorum

Geçtiğimiz Mart ayında Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini sonlandırdıktan sonra bu evliliğinden dünyaya gelen oğlu İrfan Aslan Kodaloğlu ile Miami'ye yerleşen sunucu ve şarkıcı Petek Dinçöz yeni yaşını kutladı. 42 yaşına basan Petek Dinçöz sosyal medya hesabından yeni yaşına özel bir paylaşımda bulundu. Dinçöz, ''Bu yıl kendimi bir Anka kuşu gibi hissediyorum, İyiki doğmuşum'' ifadelerini kullandı.

İlk evliliğini 2008 - 2010 yılları arasında ünlü televizyoncu Can Tanrıyar ile yapan Petek Dinçöz 2014 yılında ise iş insanı Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturmuş ve ikinci evliliğini gerçekleştirmişti. Evlendikten sonra ekranlardan ve konser sahnelerinden uzakta bir yaşam süren Petek Dinçöz, geçtiğimiz Mart ayında Serkan Kodaloğlu ile boşanmış ve ardından oğlu İrfan Aslan ile Miami'de yeni bir hayata başlamıştı.

Kariyerine kaldığı yerden devam etme kararı alan ve yıllar sonra ilk konserini Miami'de veren Petek Dinçöz bugün 42'nci yaşını kutladı. Elinde bir buket çiçekle çekilen karesini Instagram hesabından paylaşan Petek Dinçöz altına düştüğü notla dikkat çekti.

Instagram hesabında 1.1 milyon takipçisi bulunan Petek Dinçöz, yeni yaşına özel yayınladığı karesine ''Anka kuşu kuru dallardan yaptığı yuvada yanarak ölmüş ve küllerinden yeniden doğmuştur.Bu yıl kendimi bir Anka kuşu gibi hissediyorum, İyiki doğmuşum 🤍🙏🏼🎂 #29mayıs'' şeklinde bir not düştü. Petek Dinçöz'ün bu sözleri biten evliliğine gönderme olarak yorumlandı. 

Petek Dinçöz yeni yaşını kutladı: Bu yıl kendimi bir Anka kuşu gibi hissediyorum

Takipçileri Petek Dinçöz'ün bu paylaşımının altına doğum günü mesajarı yağdırdı. 

 

 

Petek Dinçöz yeni yaşını kutladı: Bu yıl kendimi bir Anka kuşu gibi hissediyorum ile ilgili etiketler Sosyal Medya petek dinçöz serkan kodaloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.